Kontor fra EDC

Torvet 6A

4990 Sakskøbing

1.995.000 kr.

Projektejendom - 796 m²

Bynært beliggende ejendom – med mulighed for pro­jek­t­ud­vik­ling

• Stor og velbeliggende ejendom centralt i Sakskøbing – ud­vik­lings­mu­lig­he­der­ne er mange

• Opførsel af boligbyggeri vurderes at være muligt på grunden mod Apotekervænget

• Gode er­hvervslo­ka­ler i stueplan med fine mødelokaler – kan anvendes til kontor/butik

• 1 og 2 sal vil være velegnet til omdannelse til boliger

• Stort uudnyttet grundareal i baggården, som sammen med Torvet 4 vil kunne pro­jek­t­ud­vik­les

Ejendommen består i dag af grundstykke med en stor bygning der vender ud mod Torvet, samt en mindre garage i gården, eneste udnyttede lejemål i bygningen pt. er en udlejet bolig på ca. 120 m² på 1. salen i ”baghuset”.
Øvrige lokaler som alle er registreret som erhverv er pt. ledige for købers egen udvikling af ejendommen – eller til lejere som de fremstår i dag.

Stueplan:
Tidligere bankfilial, der fremstår i ganske nydelig stand med stort møde/kundeområde med indgang fra både bag/- og forsiden af bygningen, samt et par gode kontorer/mødelokaler mode Torvet. Der er endvidere flere toiletter, garderobe samt godt stort køkken.
Stueplan vil kunne anvendes til mange typer erhverv – eks. butikker, fitness, liberale erhverv, behandlere eller lignende
1. og 2. salen mod Torvet vil være oplagt at konvertere til boliger efter gældende regler. Begge lokaler tilgås via trappeopgang mod Torvet, og disse vil kunne opdeles i to nye boliglejemål, eller fortsat anvendes som kontorer, behandler rum eller lign.
Kontorerne på 1. og 2. sal har opdelte rum der vil kunne omdannes til værelser, samt flere rum med gode trægulve og et par gode store rum/stuer mod Torvet.
Lejligheden på ca. 120 m² der har adgang via trappe fra baggården, er nydeligt indrettet med lyst køkken, stue, soveværelse og gangareal med vinduer mod Torvet, samt ekstra værelse og fint badeværelse i god stand.
Endvidere er der en rigtig lækker tagterrasse, som vender om mod den rolige lukkede gård mellem Torvet 4 og Torvet 6 (denne er udlejet).
Grunden bag bygningen er meget regulær, og sammen med grunden på Torvet 4a, vil den forventeligt kunne danne grundlag for mulig pro­jek­t­ud­vik­ling til nye boliger/erhverv.
Bygningen er gedigent opført i sten, og med delvis tegl/skifer og dug på taget – facaden er både foran og bagpå bygningen pudset og malet i lyse nuancer. Vinduer er alu/træ/plast overalt i bygningen
Ejendommen er oplagt for investor der – sammen med ejendommen Torvet 4a – kan se langsigtede ud­vik­lings­mu­lig­he­der i Sakskøbing som bosætnings by og handelsby – med skøn beliggenhed tæt ved vandet og nem adgang til motorvejen mod nord/syd.

Ejendommen er beliggende helt centralt i Sakskøbing, kun ca. 1 km fra motorvejen, få minutters gang fra stationen, og med restauranter, indkøb, skole og institutioner lige uden for gadedøren.
Der er masser af fri­tidsak­ti­vi­te­ter i Sakskøbing, og et godt og velfungerende sports-og ungdomsliv i byen.

Ejendommen ønskes solgt sammen med Torvet 4, og udbydes som pro­jek­te­jen­dom­me, da begge har potentiale til såvel udvikling af er­hvervs­le­je­mål, men især omdannelse og nyopførelse af boliger kan, for rette investor, være interessant på ejendommene.
Link til Torvet 4, 4990 Sakskøbing: https://www.edc.dk/erhverv/ejendomme/er­hverv­se­jen­dom­me/blandet-bolig-erhverv/guldborgsund/4990-saksk%C3%B8bing/torvet-4a/?sagsnr=47301587