Kontor fra EDC

Udbyhøjvej 64

8930 Randers NØ

3.650.000 kr.

Brugerejendom - 280 m²

En ejendom som egner sig perfekt til domicilejendom for en, eller flere, virksomheder

Området
Blandet bolig og erhvervsområde med et stort erhvervsareal i ”baghaven” som tilhører Bombardier og som er sat til salg. Tidligere dag­lig­va­re­for­ret­ning som nabo som ligeledes er udbudt til salg som projektejendom. Det betyder, alt andet lige, at området kommer til at undergå store og positive forandringer over de kommende år.

Ejendommen udvendigt
Ejendommen er opført i 1906 og fremstår i dag yderst velholdt og præsentabel med flot indgangsparti. Have med store flotte træer og egen par­ke­rings­om­rå­de med 6-8 p-pladser og mulighed for flere.

Ejendommen indvendigt
Gode store kontor- og mødelokaler med flotte trægulve og stuklofter. God loftshøjde og generelt gennemført og yderst velholdt. Indgangsparti med hall og trappe til 1. salen. I stueetagen desuden køkken med mindre spiseplads og bagdør ud til have og par­ke­rings­om­rå­de.

Andet
En ejendom som egner sig perfekt til domicilejendom for en, eller flere, virksomheder som ønsker sig gode rammer for deres medarbejdere samt et præsentabelt hus at modtage kunder og for­ret­nings­for­bin­del­ser i.

Lange relationer og det gode samarbejde

Min rolle og hverdag som ejendomsmægler er baseret på langvarige relationer og gode samarbejder med både kunder og sam­ar­bejds­part­ne­re. Begge dele er forudsætninger for, at jeg kan rådgive og hjælpe bedst mulig til en optimal løsning og en god handel for alle parter.