Lager/Produktion fra EDC

Nybrovej 149 ST 5

2800 Kongens Lyngby

600.000 kr.

Brugerejendom - 64 m²

Perfekt til lokal håndværker, webshop, garage eller lignende

• Er­hverv­se­jer­lej­lig­hed med port, kontormiljø, toilet/bad og lager
• God beliggenhed centralt i Lyngby
• Tæt på motorvej
• Ud­stil­lings­vin­due mod Nybrovej

Perfekt er­hverv­se­jer­lej­lig­hed til lokal håndværker, webshop, garage eller lignende
Velkommen til denne særlige er­hverv­se­jer­lej­lig­hed der består af en garage med tilhørende kontor og køkken samt bad og toilet. Endvidere findes et lille rum med et butiksvindue mod Nybrovej, hvor lejer kan udstille eller skilte for sin virksomhed. I ejendommens kælder findes desuden et godt
kælderrum samt endnu et toilet der hører til ejer­lej­lig­he­den. Se ejer­lej­lig­heds­kor­tet på side 9. Her er altså gode muligheder for både at have et par kontorpladser, godt med op­be­va­rings­plads og mulighed for at køre en bil ind i tørvejr. Ejer­lej­lig­he­den er helt oplagt til en mindre hånd­vær­ker­virk­som­hed, ren­gø­rings­fir­ma, webshop, hob­byvirk­som­hed eller lignende. Ejendommen har tidligere ikke været så veldrevet, men det er der ved at komme styr på og derfor er der gennemført en større stigning i fæl­les­ud­gif­ter­ne for at imødekomme de kommende ved­li­ge­hol­del­ses­ar­bej­der på ejendommen. Stigningen er indregnet i drifts­bud­get­tet på side 6.

Skøn beliggenhed i Kongens Lyngby med hurtig tilgang til mo­tor­vejs­net­tet
Området ved Nybrovej er attraktivt område for er­hvervs­dri­ven­de, der er indrettet med et velfungerende vejnet, således at det er nemt at komme til og fra. Med den nye letbane på vej, kan du ikke ønske nogen bedre beliggenhed. Ejer­lej­lig­he­den på Nybrovej 149 er beliggende i den sydlige del af Kongens Lyngby, ved krydset mellem Nybrovej og Buddingevej. Blot 1.000 m fra ejer­lej­lig­he­den er Lyngby St. hvor både S-tog og busser kører. Herfra er der kun 300 m til Lyngby Storcenter, eller ca. 15 minutters gang fra ejer­lej­lig­he­den. Med den nemme tilgang til ejer­lej­lig­he­den, betyder det, at der blot er 2 minutters kørsel til Motorring 3, hvor du hurtigt kan komme rundt til andre dele af landet.