Lager/Produktion fra EDC

Rundforbivej 281

2850 Nærum

4.985.000 kr.

Investering - 350 m²

Fuldt udlejet blandet bolig og er­hverv­se­jen­dom

In­ve­ste­rings­ejen­dom med 102 m² bolig og 248 m² værksted lager. Ejendommen er fuldt udlejet med stabile lejere. Her er tillige gode muligheder for yderligere udvikling.
Ejendommen er beliggende ca 250 meter fra Hels­in­gø­r­motor­ve­jens Nærum-afkørsel/tilkørsel og har flere mær­ke­va­re­værk­ste­der og lokal gen­brugs­sta­tion som nærmeste naboer. Der er rigtig god synlighed med mange for­bi­pas­se­ren­de.
In­ve­ste­rings­ejen­dom­men er beliggende på et grundareal på 1.000 m2.
Erhvervsdelen er udlejet til autoværksted som også bruger grundens synlige placering til salgsareal for salg af biler.
Værkstedet på 248 m2 er indrettet med to porte og er højloftet. Der er plads til 3 biler ad gangen på lift i værkstedet. Herudover er mindre opbevaringsrum til dæk eller reservedele samt et kontor. Der er mindre kælder, hvor du finder toilet samt omklædning.
Boligdelen er på 102 m2 og har været udlejet til samme lejer de sidste 8 år. Jf. lokalplanen skal lejeren af boligen have tilknytning til ejendommen eller virksomheden såsom vicevært, opsynsmand, ansat eller ejer.
Der er tale om en lejlighed med 3 værelser, køkken og bad/toilet samt et mindre havestykke som terrasse.
In­ve­ste­rings­ejen­dom­men ligger i umiddelbar forlængelse af Autohuset Vestergaard A/S, der sælger en række store bilmærker .