Lager/Produktion fra EDC

Industrihaven 2

3300 Frederiksværk

3.250.000 kr.

Investering - 535 m²

In­ve­ste­rings­ejen­dom med stor synlighed i Frederiksværks er­hvervskvar­ter

I Frederiksværks er­hvervskvar­ter udbydes denne 535 m² værk­steds­byg­ning til salg. Ejendommen har igennem de seneste årtier været udlejet til First Stop - Frederiksværk vulkanisering der er specialister i dæk til alle typer kørertøjer. De fortsætter som lejer og har ingen planer om at neddrosle deres aktiviteter.
Ejendommen er opført i 1982 og ombygget i 1992 jf BBR. Den er indrettet med et stort højloftet værksted som det centrale rum, med flere lifte, 4 automatiske el-porte, indskudt dæk til lager, fint re­cep­tions­om­rå­de, mand­skabs­fa­ci­li­te­ter med køkken, bad og omklædning, samt et større lager bagerst i bygningen, samt et overdækket område. Udenoms arealerne er belagt med SF-sten.
Ejendommen er beliggende lige over for indkørslen til Frederiksværks boksbutikker med bl.a. Jysk, Harald Nyborg, Jem & Fix samt T-Hansen. Det gør at den for en stor eksponering af de flere 100 biler der hver dag kører ind til disse butikker.
Frederiksværk har ca. 13.000 indbyggere og om sommeren 3 dobles antal af indbyggere med de store som­mer­hu­s­om­rå­der der ligger i området mod Asserbo og Liseleje.