Lager/Produktion fra EDC

Bakkedraget 5

4793 Bogø By

4.350.000 kr.

Brugerejendom - 1.027 m²

Eftertragtet domicilejendom med gode pladsforhold ude som inde

• Gedigen domicilejendom til lager/produktion/logistik eller lign – nyt tag i 2022

• Spændende planløsning ifm. administration/køkken og mødelokale på 1. sal

• Fine kontor og vel­færds­for­hold, med toiletter, baderum mv.

• God lagerhal der kan sektioneres ved behov, da der er to gode porte i langsiden af bygningen

• Loftshøjde til kip er ca. 6,5 m og loft/væg højde er ca. 3,5 m.

• Kørefast underlag/betondæk overalt – klar til truck og lignende.

Bakkedraget 5 er opført i 2003 og ejendommen består af 1 bygning, som udgør et samlet bebygget areal på 956 m². Det samlede etageareal for ejendommen er på 1.027 m² - da der er en rigtig flot 1. sal i gavlen mod indkørsel.

Administration: (ca. 120 m² i stueplan inkl. bad/omkl. Og ca. 100 m² på 1. sal inkl. køkken)
Administration/kontordelen fremstår særdeles flot, med fine kontorer i stueplan samt godt køkken, mødelokale eller kontor på 1. salen. Der er nydelige træ/Percogulve i kontorer/køkken samt entre og bad/toilet med klinker.Der er et meget præsentabelt indgangsparti ud mod ankomstvejen/par­ke­rings­om­rå­det.
1. salen tilgås via trappe fra indgangsparti, og har en meget flot udsigt delvist ud mod Grønsund, og 1. salen kan meget vel anvendes til eks. showroom, mødelokale, spisestue eller lign. ifm. køkkenet.

Lager/produktion
Lager-/pro­duk­tions­de­len er helt regulært opført i stålskelet og med gode ovenlysvinduer på kippen, samt isolering/trolltex plader på loftet. Der er ca. 6,5 m loftshøjde til kip og ca. 3,5 m højde væg/til loft (tegninger haves).
Lokalet er helt regulært indrettet med to gode aluminiums hejseporte i str. 4,25 x 3,25 m. – portenes placering gør at det vil være nemt at sektionere ejendommen i flere lejemål ved behov (efter gældende regler). Der er godt kørefast underlag/betondække i hele lagerhallen.
Varmekilde er monteret i loftet i hele bygningens længde i lagerdelen og fyrrum er etableret i fjerneste hjørne på bygningen længst væk fra hovedindgangen.

Bygningen og udearealer:
Bygningen er opført i beton elementer og nem at vedligeholde – det nye tag giver hele klimaskærmen en forventet lang levetid uden store investeringer – da også vinduer og døre syner i god kvalitet/stand (plast).
Der er gode udenomsarealer på ejendommen, og der vil kunne skabes yderligere plads til oplag, bygning eller lignende på det om­kring­lig­gen­de grundstykke.
Bakkedraget 5 er forsynet med nyt eternittag fra år august 2022 og der er ovenlysvinduer i hele bygningens længde som delvist kan åbnes.

Med ca. 70 min til København og 35 min til Rødby/FEMERN tunnelen – ligger ejendommen helt centralt i Region Sjælland, og den kommende ”FEMERN korridor” mellem København, Hamborg/ Berlin samt det øvrige Skandinavien.
Der er ca. 5 – 7 min fra ejendommen til tilkørsel mod Kbh. og Rødby – og der er fine in­fra­struk­tur­for­hold mellem ejendommen og motorvejen.