Lager/Produktion fra EDC

Dalgas Alle 15

6600 Vejen

5.295.000 kr.

Brugerejendom - 1.386 m²

Velbeliggende ejendom med mange muligheder

Denne er­hverv­se­jen­dom i Vejen er en velholdt og funktionel ejendom, der er ideelt beliggende tæt ved motorvej E20 og Vejen centrum.

Ejendommen har en loftshøjde på ca. 6 meter i det store lager og er udstyret med to større porte, som giver god adgang til lageret. Bygningerne er opført af gule mursten med eternittag, og lagerhallen der er opført i en stålspærs konstruktion har beklædning af stålplader, hvilket giver et moderne og professionelt udtryk. Ejendommen er opført i 1971, men senere væsentlig ombygget i 1995, og består j.fr. BBR af 1 bygning, som udgør et samlet bebygget areal på 1.386 m²

Ejendommen har desuden et stort befæstet udenoms areal, der egner sig perfekt til logistik og varehåndtering. Både inde og ude er ejendommen velholdt og præsentabel, og der er god plads til parkering af både biler og lastbiler.

Indvendigt byder ejendommen på et godt og velfungerende kontormiljø med flere mødelokaler, toiletter og bad. Kabling og tyverialarm er også installeret, og der er mulighed for at overtage vi­deo­over­våg­ning m.v. fra G4S. Der er Ruko-systemnøgler i bygningen og indlagt strøm med hele 250 AMP.

Ejendommen har mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og er centralt placeret med gode til- og fra­kør­sels­mu­lig­he­der. Dette gør den ideel til virksomheder, der har behov for logistiske faciliteter, og som ønsker en attraktiv og lettilgængelig placering.