Lager/Produktion fra EDC

Alstrup Alle 9

8361 Hasselager

3.975.000 kr.

Brugerejendom - 900 m²

Domicilejendom i udbygget erhvervsområde i det sydlige Aarhus

Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Hasselager i den sydlige del af Aarhus. Området ligger med kort afstand til Århus Syd mo­tor­vejstil­kørs­len.
Ejendommen er opført i 1970, og er løbende blevet renoveret med bl.a. ved­li­ge­hol­del­ses­fri fa­ca­de­be­klæd­ning samt udskiftning af vinduer i år 2012. Desuden er tag og facade efterisoleret.
Bygningens areal på i alt 900 m2 fordeler sig med 450 m² i stueplan og tilsvarende på 1. sal. Lokalerne
på 1. sal er indrettet med 2 kontorer og 2 istandsatte toiletter. Det resterende areal på etagen er et stor rum med trægulv og trold­tekt­lof­ter. Rummet har mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og har indtil nu været anvendt til produktion og lager, men kan også bruges som kontor.
Der er et stort lysindfald, da der er vinduespartier på begge sider af ejendommen. I begge ender af bygningen er der trappe til stueplan. Ejendommens stueplan er indrettet med kantine med opsat køkken samt toilet­fa­ci­li­te­ter. I den midterste sektion er der en række lokaler af forskellige størrelse. Bagerst er der et regulært lager med en loftshøjde på 2,5 meter. Adgangen hertil er via aluhejse-port. Stort set alle vægge er lette vægge, hvorfor etagen evt. kan laves til ét stort rum.
Gulvet er betongulv. Der medfølger gitre til alle vinduer i stueplan. Ejendommen er udstyret med såvel udsugning som trykluft, og der er indlagt 60-70 AMP ifølge sælger.
Bagerst på bygningen er påbygget et koldt lager på ca. 70 m2.
Ejendommen ligger på en grund på 1.754 m2.
Udenoms­a­re­a­ler­ne er overvejende belagt med stabilgrus.
Der er god plads på bygningens bagside, som kan anvendes til parkering samt oplagsplads.