Blandet ejendom fra EDC

Sognevej 25

2605 Brøndby

8.534.440 kr./år

13.252 m²

Flere lejemål med fleksibel indretning

• Logistisk velplacerede lejemål i Erhvervsområde Priorparken
• Fleksibel indretning som kan tilpasses i forhold til lejers ønsker
• God infrastruktur i nærområdet - hurtig adgang til motorvej
• Højloftede lagerhaller
• Præsentable og indbydende bygninger

Flere lejemål med fleksibel indretning
Lejemålet i bygning 36 udgør et samlet etageareal på 7.211 m², hvoraf 2.669 m² udgør lager- og pro­duk­tions­a­re­al, mens 4.542 m² er kontorområde. Lagerarealerne har en loftshøjde på 10 meter, 2 store porte i niveau med mulighed for etablering af yderligere 2-3 porte. Vinduerne i tag­kon­struk­tio­nen tilfører lokalerne et flot lysindfald. Kon­to­ra­re­a­ler­ne ligger med direkte adgang til lager- og pro­duk­tions­fa­ci­li­te­ter­ne, og er fordelt i tre plan, alle med elevatoradgang.

Ejendommen er pt. indrettet med cellekontorer i varierende størrelser, men der er mulighed for fleksibel indretning, f.eks. med stor­rum­s­kon­to­rer med store vinduespartier. På ejendommens 2. sal findes en præsentabel kantine med fantastisk lysindfald fra store vinduespartier samt ovenlysvinduer. Kantinen er indrettet med pro­duk­tions­køk­ken.

Lejemålet i bygning 46 og udgør et samlet etageareal på 3.488 m², hvoraf 1.530 m² udgør lager- og pro­duk­tions­a­re­al, mens 1.958 m² indbefatter kontorområde. La­ge­ra­re­a­ler­nes tag­kon­struk­tion giver et unikt lysindfald. Desuden er der 10 meters loftshøjde og adgang til sluse med 2 rampetilgange. Kon­to­ra­re­a­ler­ne ligger med direkte adgang til lager- og pro­duk­tions­fa­ci­li­te­ter­ne, og er fordelt på tre plan, som alle har elevatoradgang. Ejendommen er pt. indrettet med cellekontorer i varierende størrelser, men de lette vægge giver mulighed for fleksibel indretning, f.eks. med
stor­rum­s­kon­to­rer med store vinduespartier.

Lejemålet i bygning 52 udgør et samlet etageareal på 8.448 m² og et bebygget areal på 6.708 m² fordelt på hhv. kontor- og lager. Der er i bygningen ca. 2.500 m² ledigt lagerareal, hvor vinduerne i tag­kon­struk­tio­nen tilfører lokalerne et flot lysindfald. Herforuden er der noteret 10 meters loftshøjde. Ejendommen er indrettet med gode faciliteter, hvor der bl.a. er adgang til toiletter, bad og omklædning, køk­ken­fa­ci­li­te­ter, kabling, elevator og porte, hvortil lejemålet er indhegnet med tilhørende par­ke­rings­plad­ser.

Der er endvidere tilknyttet par­ke­rings­plad­ser til lejemålet. Der er således tale om et attraktivt lejemål med gode ejendoms- og udenoms­fa­ci­li­te­ter.

Attraktivt erhvervsområde med gode trans­port­for­hold
Lejemålene på Sognevej 25 er beliggende i Brøndbyvester, som er en bydel i Storkøbenhavn og samtidig den mindste af Brøndby Kommunes tre forskellige bydele i det københavnske forstadsområde
på Vestegnen.

De to lejemål befinder sig i Er­hvervs­om­rå­det Priorparken, som er en velfungerende erhvervspark, der ligger tæt ved Motorringvej 3 og Roskildevej. Området er udviklet over mange år, og rummer en del store lager- og in­du­stri­fa­ci­li­te­ter, hvorfor området er indhegnet og med portvagt for ind- og udkørsel.
Overordnet set byder området på en god infrastruktur med kort afstand til motorvejsnet og jernbanespor, som gør Priorparken til et attraktivt erhvervsområde, der i dag huser diverse virksomheder,
såsom Nilfisk, Nkt Cabels, Københavns Universitet, Post Nord, IC Companys, Ambrosia, Litecom, BLAST, DK Flyt, Matas m.fl.

Sognevej 25 er velplaceret med god infrastruktur i nærområdet, hvor der er hurtig adgang til Motorring 3 (2,3 km), Glostrup St. (2,4 km), Brøndbyøster St. (2,9 km) samt busstoppested (450 m)
udgør særdeles gode muligheder for transport.

Man kan køre til Københavns Centrum på ca. 25 minutter, og hvis man benytter sig af den kollektive trafik, tager det 15 minutter fra Brøndbyøster St. til Københavns Hovedbanegård.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning
  • Loftshøjde (10)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (0 stk)
  • Porte
  • Ramper
  • Facadelængde (0 m)
  • Indhegnet

Teknik

  • Kabling

Nøgletal

Adresse
Sognevej 25
Sagsnr.
11405724
Ejendomstype
Blandet ejendom
Årlig leje
8.534.440 kr./år
Erhvervsareal
13.252 m²

Arealer

Erhvervsareal
13.252 m²

Økonomi

Årlig leje
8.534.440 kr./år
Månedlig leje
711.203 kr.
Årlig leje pr. m²
644 kr.
Årlig driftsudgifter
1.325.200 kr.
Månedlige driftsudgifter
110.433 kr.
Årlig driftsudgifter pr m²
100 kr.
Bruttoleje pr. år
9.859.640 kr.
Månedlig bruttoleje
821.636 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
744 kr.
Depositum
4.267.220 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Nej
Afståelsesret
Nej

Leje forhold

Uopsigelighed fra lejer
Aftales
Uopsigelighed fra udlejer
Aftales
Opsigelse
6 måneder
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI dog min 3%
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Udefineret
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1960 / 1995
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C