Blandet ejendom fra EDC

Adelgade 16A ST

7800 Skive

200.000 kr./år

249 m²

Charmerende, klassisk butikslejemål med smuk facade

- Centralt beliggende på AA placering i Skive's gågadenet
- Klassiske butikslokaler med spændende indretning
- Lokalerne er beliggende i en af byens flotteste ejendomme
- Butikslokaler i stueplan og kælder i flot rustik stil
- Lyse og indbydende lokaler

Dette fine lejemål er placeret i en af Skives smukkeste gamle ejendomme fra 1912.

Der har siden 1912 at været boghandel i lokalerne. Der er således mulighed for at anvende den gamle klassiske indretning, men også at give lokalerne et helt nyt præg.

Lejemålet er i to plan og er i stueplan indrettet med butikslokale opdelt i 3 lokaler i forlængelse af hinanden, hvor det første lokale er markant størst.

Herfra er der tre trin op til et mindre mellemlokale og i forlængelse heraf et lidt større lokale. Lokalerne er belagt med trægulve og de hvide gipslofter sikrer, at lokalerne fremstår lyse og venlige. Der er rigtig god loftshøjde.

Der er nedgang til kælderen fra det store butikslokale. Butikslokalet i kælderen fremstår hyggeligt og er indrettet i rustik stil med hvidpudsede vægge og lofter samt et flot rødt klinkegulv. Også her er der god loftshøjde.

Fra butikslokalet i kælderen er der adgang til 3 lagerlokaler, hvoraf der fra det ene er adgang til baggården, med mulighed for varelevering.

Til lejemålet hører endvidere et personalerum, thekøkken samt toilet. I gården er der reserveret en P-plads til lejemålet.

Lejemålet er attraktivt beliggende i hyggeligt gågademiljø, omgivet af en lang række fine udvalgs- og spe­ci­al­bu­tik­ker.

Lokalerne er beliggende med kort afstand til Posthustorvet og til torvet ved Det Gamle Rådhus.

Området er de seneste år blevet markant forskønnet og især på Posthustorvet, er der tilført en lang række aktiviteter, f.eks. skøjtebane i vinterhalvåret. Især i sommerhalvåret benytter mange turister muligheden for et besøg i byens gågadenet og vil naturligt komme forbi lokalerne i Adelgade.