Blandet ejendom fra EDC

Helle Virkners Plads 5

8000 Aarhus C

147.000 kr./år

105 m²

Butiks- og cafélokaler i brokvarteret

- Nyt og spændende kvarter
- Højt kva­li­tets­ni­veau
- Grønt og bæredygtigt miljø
- Udeservering

I Brokvarteret udlejes nu 5 butiks- og cafélokaler. Der er lagt stor vægt på et kva­li­tets­ni­veau der ligger på et højt am­bi­tions­ni­veau. Butikker og caféer skal afspejle det miljø man ønsker at skabe. Derfor ønskes der profiler der kan se sig selv i et miljø der afspejler:
• Bæredygtighed
• Transparens
• Lokal kundefokus
• Produktion – produkter produceres on site, kunne være bageri, mikrobryggeri og meget andet
• Lang­tids­hold­ba­re koncepter som er i tidens trend
Lejemålenes størrelse varierer, og der er ligeledes mulighed for at være medbestemmende på materiale- og farvevalg. Til de fleste af lejemålene vil der være mulighed for udeservering, så om du vil drive café, juicebar, bageri, mikrobryggeri, frisør, skønhedsklinik, eller blomsterhandel, så kan de helt rigtige rammer skabes. Alle lejemål opføres med egne toilet og per­so­na­le­fa­ci­li­te­ter, og forventes at stå færdige i foråret 2023 eller efter nærmere aftale. Vi har lagt de overordnede rammer, nu mangler vi bare dig så vi kan komme helt i mål med de rigtige koncepter i Brokvarteret. Kontakt os meget gerne for en uformel drøftelse.
BROKVARTERET EMMER AF NUTID
Med sin beliggenhed har lejemålene adresse i et af de mest interessante områder i Aarhus C. Området består af mere end 500 nye boliger samt flere er­hvervs­le­je­mål, herunder bl.a. en helt ny Rema 1000, flere større detail lejemål, og nu altså Brokvarteret med 5 café/butikslejemål, med rigtigt gode muligheder for udeservering. Der er luft og plads, et fristed så tæt på centrum og samtidigt bevares den lokale atmosfære. I Brokvarteret skabes en stemning af både balance, nutid, innovative brugere og et spændende lokalområde i takt med tiden. Beliggenhedens styrke underbygges af den kvalitet der bygges i og beliggenheden er unik, hvilket også disse 5 lejemål skal understrege. Lokalområdet i øvrigt undergår i disse år en større udvikling, ligesom Aarhus Kommunes areal ved den gamle godsbane omdannes til bl.a. boliger, ny arkitektskole, erhverv samt andre institutioner. Hele området omkring nærværende projekt omdannes til overvejende etageejendomme med lejligheder i alle segmenter. Samtidigt udvikles der bl.a. ved Daubjergvej og ved Falck-grunden, umiddelbart i nærhed af Brokvarteret. Sammen med allerede opførte boliger i nærheden – Ceres Byen, Trianglen og Åhusene, vil Brokvarteret inden for den nærmeste fremtid udgøre en ny og attraktiv bydel med en masse liv fra bl.a. beboere, brugere af ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner­ne, butikker, caféer mv.