Blandet ejendom fra EDC

Bibliotekshaven 3

8464 Galten

96.800 kr./år

88 m²

Butik/showroom midt i Galten

• Rigtig god synlighed
• Gode p-forhold
• Stor aktivitet i området
• Spændende naboer

OM LEJEMÅLET
I dette helt nyopførte boligprojekt med 25 lejligheder udlejes nu et spændende butiks/showroom lejemål. Ejendommen er opført i gule teglsten, og med flotte mørke vinduesrammer. Lejemålet har flot facade med flere store vinduespartier, og rummer et stort regulært salgslokale, et nyt per­so­na­le­køk­ken/frokoststue, et kontor samt et per­so­na­le­toilet med brusefacilitet.
Lejemålet afleveres som Grey Boks, klar til pålægning af nyt gulv, glatte hvide vægge og hvidt betonloft. Her er fin loftshøjde og et rigtigt godt lysindfald fra de mange vinduespartier.
In­dret­nings­mu­lig­he­der­ne er mange og det samme er an­ven­del­ses­mu­lig­he­der­ne. Varmt køkken til pizzeria, take away etc. er muligt.
Lejemålet kan eventuelt opdeles og evt. delvist fremlejes.
Kontakt os gerne for en fremvisning.

BELIGGENHED
Denne beliggenhed er midt i Galten ikke langt fra mo­tor­vejstil­kørs­len fra Aarhus/Silkeborg, lige ved torvet og den store P-plads. Her er der masser af aktivitet i forvejen og samtidigt opføres nye boliger udover de i projektet beliggende.
Med naboer som biblioteket, apoteket, frisør, Nordea m.fl. er kundeflowet allerede eksisterende og dermed er der basis for en god omsætning allerede ved opstart.
Rigtigt fine til­kør­sels­for­hold, som nævnt gode p-muligheder og kollektiv transport i umiddelbar nærhed, gør placeringen anvendelig til mange formål, herunder butik, skønhedssalon, showroom eller anden kundeafhængig aktivitet.
Der er således skabt alle muligheder for en virksomhed der kan anvende synergien med de øvrige lejere og mere central placering i Galten findes ikke.