Detail fra EDC

Ålekistevej 36-38 ST

2720 Vanløse

331.300 kr./år

331 m²

Højloftede butikslokaler med god beliggenhed i Vanløse

• Fleksibelt lejemål med mange gode rum
• Højt til loftet i stueplan
• Rummelig kælder til lager
• Mulighed for opdeling i mindre lejemål
• God beliggenhed i boligkvarter

Højloftede butikslokaler med god beliggenhed i Vanløse
På Ålekistevej 36-38 i Vanløse kan vi nu tilbyde jer muligheden for at overtage disse rummelige og velholdte butikslokaler, der ligger i et område, hvor mange familier bor. Inden døre er der store butikslokaler med tilhørende kontorer, toilet og tekøkken, samt en kælder med tre disponible rum til opbevaring. Dette giver mulighed for at drive mange forskellige typer erhverv, og der er desuden mulighed for opdeling af lejemålet, hvis I ikke har brug for alle kvadratmeterne.

Det største af bu­tikslo­ka­ler­ne er fyldt med lys, da der er store, vestvendte vinduer og skydedøre ud mod gaden. Det er et yderst præsentabelt og imødekommende lokale. Herfra er der en vindeltrappe til kælderen. Sidstnævnte har tre rummelige lagerlokaler, som alle er i åben forbindelse med hinanden, hvilket gør det let at organisere la­ger­be­hold­nin­gen optimalt. Det andet butikslokale tilgås via for­de­lings­gan­gen og har ligeledes store vinduer mod gaden.

For­de­lings­gan­gen fører til toilettet og tekøkkenet samt de tre kontorer i lejemålet. De tre rum er alle i cirka samme størrelse, og de vender alle mod baggården, så I ikke bliver forstyrret af trafikken. Uanset om I vælger at bruge rummene til opbevaring eller kontor, er rummene i en størrelse, som giver jer et væld af muligheder. Væggene kan også rives ned, og arealerne kan derved lægges til butiksarealet.

Hvis I som lejere har ønsker om renoveringer og istand­s­æt­tel­ser er udlejer åben for en dialog omkring mulige ændringer i lokalerne. Ellers får I her samlet set gode butikslokaler i et varieret boligområde.

Midt i Vanløses boligkvarter
Lokalerne ligger tæt på bus­stop­pe­ste­der, boligområder og dag­lig­va­re­bu­tik­ker i Vanløse. Der er tidsbegrænset parkering foran ejendommen, hvilket giver god mulighed, at de potentielle kunder
kan komme til.

Inden for en radius af halvanden kilometer er der en S-togsstation, en metrostation, og bilisterne kommer let ud på ringvejen herfra. Der er flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker tæt på, og I finder også let spisesteder, hvor I kan spise frokost indenfor gåafstand. Endelig er der kort afstand til Damhussøen og de om­kring­lig­gen­de stisystemer, hvor I kan holde pause.

Faciliteter

Exteriør

  • Facadelængde (2.5 m)

Teknik

  • Ventilation

Nøgletal

Adresse
Ålekistevej 36-38 ST
Sagsnr.
114057467
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
331.300 kr./år
Erhvervsareal
331 m²
Kælder
97 m²

Arealer

Erhvervsareal
331 m²
Kælder
97 m²

Økonomi

Årlig leje
331.300 kr./år
Månedlig leje
27.608 kr.
Årlig leje pr. m²
1.001 kr.
Bruttoleje pr. år
331.300 kr.
Månedlig bruttoleje
27.608 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
1.000 kr.
Depositum
165.650 kr.
Aconto Varmeudgifter
57.925 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Leje forhold

Uopsigelighed fra lejer
2 år
Uopsigelighed fra udlejer
4 år
Opsigelse
6 måneder
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI, dog min. 3%
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
2
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C