Detail fra EDC

Jernbanegade 9A

4200 Slagelse

141.250 kr./år

226 m²

½ leje i de første 12 måneder

½ leje i de første 12 måneder.

• Lejerabatten er fratrukket i den angivne årlige leje •

Detail lejemål i centerområde i Slagelse bymidte direkte overfor for Ve­stsjæl­lands­cen­tret med ca. 4 mio. besøgende hvert år.

Med adgang fra det meget synlige lejemåls flotte indgang træder man ind i glaspartiet med trappe til lejemålet. Lejemålet er indrettet med lyse og indbydende omgivelser i salgsområdet/butikken med god loftshøjde til at præsentere varer samt prøverum.

Udover salgslokalet er der adgang til per­so­na­le­køk­ken, toilet, stort lager med direkte va­re­ind­le­ve­ring fra gavlen og adgang til showroom/kontor.

Der ligger i gåafstand fra lejemålet gode par­ke­rings­for­hold.

Ejendommen ligger centralt i Slagelse og indeholder i stueplan "City 3" center med et varierende butiksmix med bla. Apotek, blomsterbutik, restaurant og bazar.

Overfor ejendommen ligger Ve­stsjæl­lands­cen­tret der med sine 50 butikker er medvirkende til at øge kundestrømmen, som via fodgængerfelt fordeler til "City 3" og den øvrige bymidte.

Såfremt ny lejer ønsker det kan yderligere 25 m² inddrages til lejemålet, hvor der kan etableres et vinduesparti mere ud mod Jernbanegade for større eksponering.