Detail fra EDC

Lollands Centret 18

4930 Maribo

70.612 kr./år

139 m²

Klassisk butikslejemål i Lollands Centret i Maribo

• Klassisk butikslokale med stor synlighed i veludbygget butikscenter i Maribo

• Velegnet til mange formål

• Mange strøgkunder og Netto som nærmeste nabo

• Stor kælder, opdelt med flere gode rum

• Godt baglokale sikret med dørlås

Lokalet har senest fungeret som elektronik butik. Lejemålet har en nordvendt og meget synlig facade med store vinduer ud mod det lille torv i centeret.

Lokalet er indrettet med et regulært butikslokale med klassisk gråt tæppe og hvide Ecophon loftsplader. Endevæggene er sortmalede murstensvægge hvor der pt. er opsat Præstegårds inventarsystem, som ny lejer efter aftale kan overtage.

Baglokalet er ligeledes regulært, og er blevet benyttet som lager/værksted og er indrettet med gulvfliser og samme Ecophon loftsplader, mur­stensvæg­ge­ne er hvidmalede og der er 2 ovenlysvinduer. Fra baglokalet kan man tilgå et lille kontor, og der er ligeledes via spindeltrappe adgang til det store kælderlokale.

Kælderen som er god, tør og højloftet fremstår råt med beton og der er indrettet et lille tekøkken med plads til opvaskemaskine, toilet samt 4 gode rum i varierende størrelse som alle nemt tilgås via den store fordelingsgang.

Lollands Centret huser flere kendte kæder som Netto, Legekæden, Bog og Idé samt flere andre butikker, cafeér og frisører mv. - der er særdeles gode p-forhold i centret og butikscentret besøges af mange handlende fra de om­kring­lig­gen­de mindre bysamfund.

Lejemålet kan overtages pr. 1 juni 2022.

Lejemålet er beliggende lige ud til butikstorvet i centret, hvor der er mange for­bi­pas­se­ren­de og med en attraktiv beliggenhed overfor en café med siddende gæster. Lollands Centret har med sine knap 6.000 m² mange forskellige butikker herunder Netto, Matas, Kop & Kande, Chokolade og blom­ster­for­ret­nin­ger, Bog & ide, frisør samt mange andre.

Der er offentlig transport direkte ved centret og kun få minutters gang til Maribo station. I det nære område omkring centeret finder man bl.a Maribo gymnasium, Maribo domkirke, Maribo hallerne, samt en række større kæ­de­for­ret­nin­ger som Sportmaster, Skoringen, Rema1000, Superbrugsen, Meny m.fl.

Maribo er beliggende i et skønt grønt naturrigt område og byen byder på mange kul­tur­hi­sto­ri­ske oplevelser samt der er et enestående fredet naturområde herunder de 4 søer som ligger i et storslået her­re­gårds­land­skab, omkranset af marker, eng-, mose- og skovarealer, og for fugle- og na­turin­ter­es­se­re­de er der mulighed for store oplevelser.