Detail fra EDC

Dandyvej 5A

7100 Vejle

1.445.000 kr./år

1.700 m²

Velbeliggende lejemål i attraktivt handelsområde i Vejle

Ejendommen er opført i 2009 og omfatter stærke butikker med godt kunde flow.

Lejemålet er i ejendommen nabo til bl.a. Lauritz.com, Opel, Suzuki og MK Biler. Lejemålet har en god eksponering ud mod den trafikerede Horsensvej.

Lejemålet er indrettet med mindre vindfang som fører videre til stort og højloftet butikslokale. Glasfacaden samt oven­lysvin­du­er­ne giver et behageligt og naturligt lysindfald. Fra butikslokalet er der adgang til kundetoilet samt kontor og folkerum med køkken og toilet. Endvidere forefindes mindre lager med port samt lukket varer-/ud­stil­lings­gård.

Arealerne omkring ejendommen er fuldt befæstet med SF-sten hvilket giver gode parkerings- og til­kør­sels­for­hold til området, samt gode til­kør­sels­for­hold for af- og pålæsning af varer.

Den store facade samt gavlen mod Horsensvej giver optimale pro­fi­le­rings­mu­lig­he­der.

Lejemålet har flere an­ven­del­ses­mu­lig­he­der bl.a. pladskrævende varegrupper, engrossalg m.v.

Ejendommen er beliggende tæt på en af Vejle’s mest trafikerede indfaldsveje Horsensvej, som dagligt passeres af over 23.000 biler.

Gode eksponerings muligheder ved ejendommen.

Ejendommen ligger kun 500 meter fra nærmeste mo­tor­vejs­af­kør­sel/ tilkørsel, Vejle N, som dagligt passeres af over 87.000 biler. Der er desuden kun 200 meter til nærmeste busstoppested.

I området forefindes mange spændende virksomheder og butikker bl.a. Bilka, Bauhaus, JYSK, T-Hansen, BabySam, Jem & Fix, Harald Nyborg og Skousen.