Detail fra EDC

Allegade 48 ST

8700 Horsens

240.000 kr./år

465 m²

465 m²centralt i Horsens med god synlig beliggenhed, incl. 8 p-pladser.

Her er der tale om en er­hverv­se­jer­lej­lig­hed på samlet 465 m², som både kan købes eller lejes. Lejligheden er beliggende i stueplan med synlig facade ud til Allégade, som er en af byens indfaldsvej til Horsens centrum. Dagligt passere her ca. 9.500 biler.
Lokalerne har tidligere været brugt til en vvs´er, men da indretningen primært er foretaget med lette skillevægge, er der mange muligheder for at ændre og indrette efter individuelle ønsker.
Indretningen:
Via et lyst og godt vindfang er der adgang til udstilling/butik, kontor, lager, værksted, depotrum samt per­so­na­le­fa­ci­li­te­ter - med toilet, omklædning og køkken. I facaden ud mod Allégade er der store vinduer som går fra gulv til loft, og de er med til at give et fint lysindfald.
Lige ved siden af ejendommen, ligger der en par­ke­rings­plads, og HELT EKSKLUSIVT følger der brugsret med til 8 p-pladser. Mellem er­hverv­se­jer­lej­lig­he­den og p-pladsen, findes et mindre indhegnet flisebelagt område, med 2 redskabsrum. Fra dette område er der direkte adgang til den bagerste del af bygningen.
Fra Allégade 48, er der 5 minutters gang til Horsens centrum, og i modsatte retning findes banegården og det nye campus. Ligeledes er nærmeste busstoppested 145 meter væk, og motorvej E45 er inden for en afstand på 4 km.
Kommunens indbyggertal stiger kraftigt år for år, og trækker desuden borgere til fra opland­skom­mu­ner­ne. I januar 2021 var ind­byg­ger­tal­let steget til over 92.000, og alt tyder på at Horsens også fremadrettet, vil være en af Danmarks hurtigst voksende kommuner.
Kontakt os på 7026 4044 for en drøftelse af mulighederne.