Detail fra EDC

Nørregade 7 ST

9000 Aalborg

210.400 kr./år

95 m²

Attraktivt lejemål på en central placering i Aalborg C.

- Særdeles velholdt butikslejemål
- Attraktiv beliggende
- Niveaufri adgang
- Mange forskellige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der
- Lyst og rummeligt

Nærværende lejemål er beliggende i den centrale del af Aalborg, tæt på ét af Magasins hovedindgange. Lejemålet ligger i Nørregade, som kendetegnes for at være en af Aalborgs hyggeligste gågader. Her er der er mange for­bi­pas­se­ren­de hver dag, da gaden har flere de­tail­for­ret­nin­ger, restauranter, bibliotek, vin bar mv.

Aalborg midtby er karakteriseret ved et stærkt mix af butikker, kulturelle tilbud, un­der­vis­nings­in­sti­tu­tio­ner og rekreative områder, der tilsammen sikrer et stærkt kundegrundlag. Samtidig er der skabt en særdeles hyggelig atmosfære efter en gennemgribende renovering af Nørregade, hvor der b.la. er plantet nye træer, som er med til at skabe en hyggelig oase midt i byen.

Lejemålet er jf. BBR 95 m² og er i dag indrettet som en tøj butik med et stort åbent rum, mindre toilet, et lagerrum, prøverum, te-køkken med spiseplads samt et mindre kontor.

Lejemålet fremstår særdeles velholdt og præsentabelt, og har endvidere et naturligt lysindfald, da facaden har vinduespartier ud mod Nørregade.