Detail fra EDC

Nytorv 3 ST TH

9000 Aalborg

950.000 kr./år

360 m²
Udlejet

360 m² butik med markant facade udbydes til leje

- Aalborgs måske bedst beliggende butik på Nytorv
- Bred facade med store gulv-til-loft vinduer
- Mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der
- Særdeles god synlighed samt niveaufri adgang
- Stærkt kundeflow foran butikken

Nærværende lejemål er beliggende med facade ud til Aalborgs flotte nyanlagte strøg på Nytorv, som bærer præg af en parklingende atmosfære grundet det rolige miljø samt de små oaser med bænke rundt omkring på torvet. Naboer til lejemålet er blandt andet Løveapoteket, Helsam, Søstrene Grene, Boxen, Walther, El-Giganten, Aaskov og FDM Møbler. Derudover ligger Sallings indgang lige overfor lejemålet.

Lokalerne er i alt 360 m² og de er indrettet med et stort åbent butikslokale med dobbelt skydedør ud til Nytorv hvor der er installeret varmetæppe. Derudover er der indrettet med tekøkken, personale toilet, lager, teknikrum samt et mindre delvist lukket rum. Lejemålet er et særdeles regulært lokale med gode an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, og til lejemålet medfølger 1 par­ke­rings­plads i baggården.

Det nyanlagte Nytorv er gået fra at være en vej med flere busstationer til at være en oase midt i byen, hvor der er plads til et roligt afbræk på en af de mange bænke der er anlagt. Pladsen blev så sent som i vinters anvendt til opsætning af mindre boder, der var med til at skabe en hyggelig stemning. Men stadig, qua butikker som tidligere nævnt, et meget besøgt strøg.