Detail fra EDC

Arenfeldtsgade 1/Vestergade 22, st.

9900 Frederikshavn

59.400 kr./år

141 m²

Synlig placering ved Vestergade

- God beliggenhed centralt i Frederikshavn
- Veldisponeret indretning – eksempelvis velegnet til webshop & kontor
- God facade med fin synlighed
- Forsynet med 1 port til lager, derudover mulighed for separat kontor og showroom
- Overtages nyrenoveret og ind­flyt­nings­klart

På hjørnet af Vestergade og Arenfeldtsgade tæt ved Sygehus Vendsyssel i Frederikshavn udbydes nu nyrenoverede er­hvervslo­ka­ler til leje.

Ejendommen er købt af nye ejere primo 2021 og hele ejendommen undergår en gennemgribende renovering. Ejendommen har i tidens løb haft flere ejere/lejere og har blandt andre været anvendt af FALCK i Frederikshavn, der har således også være bilhandler, El-installatør og senest be­de­mands­for­ret­ning i lokalerne.

Lejemålet er veldisponeret og indrettet således du via entre kan fortsætte frem til receptions-/kontorlokale, hvorfra der yderligere er adgang til et stort kontorlokale. Der er ligeledes adgang til depotrum, der ligger et par trappetrin ned i forskudt plan. Fra entreen, kan man ligeledes komme ind i et lagerlokale, hvortil der også er adgang fra port. Der er også adgang til lagerlokalet fra ejendommens gårdsplads. I forbindelse med lagerlokalet har lejemålet en mindre gang med adgang til mindre toilet samt depotrum. Umiddelbart er der et større køkken/mødelokale. Lejemålet kan således anvendes både som kontor og lager/webshop og der er gode faciliteter til at lave showroom i bygningen. Lejemålet er eksempelvis også ideelt til alternativ behandler, fysioterapeut eller kiropraktor, da der kan etableres faciliteter til træning eller genoptræning.

Lejemålet kan indrettes efter lejers ønske.