Hotel og Restaurant fra EDC

Fredensgade 22 ST TH

8000 Aarhus C

294.000 kr./år

219 m²

Autentisk italiensk restaurant Aarhus C

• Afståelse kr. 925.000
• Placeret i hjertet af Aarhus
• Superflot stand
• 50 siddepladser
• Fuldt funk­tions­dyg­tigt køkken
• Udsugning, fedtudskiller, ventilation

Fantastisk flot og nyindrettet restaurant i midten af Aarhus kan nu erhverves. Totalt istandsat lige fra indgangen til et fuldt funk­tions­dyg­tigt køkken, og rigtigt flotte toiletforhold og yderligere lager/opbevaring i kælderen.

Selve restauranten er fint indrettet, med store flotte vinduespartier som giver et dejligt lysfald, og hæver det hyggelige indtryk når man ser restauranten udefra om aftenen.

Restauranten er smagfuldt restaureret med højt til loftet, flotte trægulve, elegant belysning både loftsbelysning og vægbelysning. I stueplan finder du, udover restaurant, også 2 rigtigt flotte toiletter, samt et køkken som er meget praktisk indrettet. Her er i dag borde og stole til 50 gæster.

Køkkenet består af afdeling for koldt køkken, afdeling for varmt køkken, samt separat op­va­ske­af­de­ling. Overalt er der pro­duk­tions­ud­styr der gør at ethvert koncept kan producere sin mad her. Her er det der skal være, bl.a. moderne ovn, pizzaovne, udsugning over hele pro­duk­tions­om­rå­det, røremaskiner, rengøringsdræn, køleborde, gasblus, nyt klinkegulv etc. og ude­ser­ve­rings­mu­lig­hed for ca. 20 gæster.

Til lejemålet hører også kælderrum på ca. 80 m2 til opbevaring, der er under istandsættelse. Her findes også per­so­na­le­toilet/omklædning.

Al service og køkkenudstyr medfølger i af­stå­el­ses­sum­men.

Med beliggenheden på hjørnet af Østergade og Fredensgade, ligger denne restaurant virkeligt godt for mange koncepter. Ideel til gour­metre­stau­rant, men også en fortsættelse af det italienske køkken vil være en god ide.

Med kort afstand til Banegården og Ru­te­bil­sta­tio­nen sikrer man let adgang med offentlig transport, og Sallings P-hus lige om hjørnet sikrer at man kan parkere let og smidigt.

Der findes masser af andre restauranter i området, Mellemrum og Plan B f.eks. og den let tilgængelige placering, kombineret med det lidt mere rolige område omkring Fredens Torv gør at man kan drive forskellige koncepter her.

Det kendte hotel Villa Provence er i umiddelbar nærhed, ligesom der planlægges yderligere ho­tel­fa­ci­li­te­ter lige overfor denne beliggenhed.

Kort og godt, den optimale placering til en restaurant i Aarhus.