Kontor fra EDC

Finsensvej 78

2000 Frederiksberg

343.332 kr./år

198 m²

Råt og unikt kon­tor­fæl­les­skab med mulighed for 2-14 arbejdspladser, fælles kantine og fed taghave.

• Elevator
• Kabling
• Kantine
• P-Hus
• 5 min. gang til Flintholm station

Med super attraktiv beliggenhed på 3. og 4. sal i ejendom på hjørnet af Finsensvej og Dirch Passers Alle i Frederiksberg Kommune. Helt unikke og spændende lokaler med op til 6 meters loftshøjde, flot lysindfald, himmelkig fra store pa­nora­mavin­du­er og fabelagtig tagterrasse.

Der er udgang fra 3. sal til den grønne taghave med udendørs "mødelokaler", planter og blomster, hvor solen kan nydes. Lokalerne er indrettet som et indbydende, åbent og innovativt kon­tor­fæl­les­skab, hvor der er mulighed for at leje kontorpladser efter Jeres virksomheds behov.

Stilen er industriel på den stærkt eksklusive måde, hvor der er tænkt over alle detaljer.

Pragtfuld, fælles kantine med nem, billig og 'verdensberømt' frokostordning, mødelokaler og reception.

Fuldt kablet og ind­flyt­nings­klart. Par­ke­rings­plad­ser i huset med direkte elevatoradgang á kr. 550 pr. stk. pr. måned.

Materialerne er lys beton, kombineret med lyst træ og stål, hvilket med de velovervejede arkitektoniske streger giver et helt særligt indbydende arbejdsmiljø.

Super akustik, så selv samtaler i det åbne, dobbelt-høje rum foregår ubesværet og uden at genere andre.

Fra lejemålet er der kun få hundrede meter til S-tog og Metro på Flintholm station.

Bemærk at bruttolejen for én arbejdsplads er ca. kr. 3.180 om måneden - Én kontorplads udgør 22 m² brutto og kva­drat­me­ter­lej­en er angivet for sam­men­lig­ne­lig­he­dens skyld.