Kontor fra EDC

Valhøjs Alle 174

2610 Rødovre

1.279.590 kr./år

1.173 m²

Flotte kontorer i Stensdal-stilen

• 418 m² og 755 m² kontor
• Direkte adgang til pæn terrasse
• Nyistandsat lejemål
• Gode tilkørsels- og par­ke­rings­mu­lig­he­der

Istandsat kontor beliggende til din virksomhed
Kon­tor­le­je­må­le­ne er nyistandsatte med bl.a. lyse trægulve, køkken og badkerner fra Svane Køkken og glasvægge. Legemålene overtages nyistandsatte med lyst fin­ger­par­ket­gulv, lyddæmpende mødelokaler og kontorer i glas, LED-belysning, nye energivinduer, nyt Svanekøkken og nye toiletter.

I ejendommens hovedbygning, ligger et nyrenoveret fællesområde med bl.a. et auditorium med plads til ca. 50 personer samt 1 mindre møderum med plads til ca. 8 personer, loungeområde og med tilhørende fælles toiletter. Lejerne har mulighed for at booke disse møderum.

I ejendommen bor i dag bl.a. A.B. Clausen, AllOffice, ParkZone og Sales Support.

Ejendommen er en del af Stensdal Groups A/S Som­mer­fug­le­part­ner­skab med Danmarks Na­tur­fred­nings­for­e­ning.

Mod Valhøjs Allé er ejendommen områdets flotteste, tilbagetrukket fra vejen med grønne arealer ved par­ke­rings­plad­ser­ne og en særdeles præsentabel facade. Vi kunne fristes til at sige, at det er Valhøjs Allés flotteste.

Der er ind- og udkørsel til fra både Valhøjs Allé og Fjeldhammervej. På ejendommen er der gode p-forhold og nem va­re­ind­le­ve­ring og -udlevering fra porte.

Attraktiv beliggenhed med let adgang til motorvej og København
Rødovre er placeret centralt i det veludviklede regionale vejnet og kommunen har gode kollektive tra­fik­mu­lig­he­der – med seks S-togstationer i nærheden og 12 buslinjer, der kører til, fra og igennem Rødovre. Så om det så er uddannelse, arbejde eller om det er kernefamilien der skal på en tur, er det altid let og overskueligt at komme tur-retur.