Kontor fra EDC

Ringstedvej 16

4000 Roskilde

621.000 kr./år

621 m²

Flere præsentable og moderne lejemål til leje i 3 etager

• Høj grad af fleksibilitet i forhold til lejers ønsker og behov
• Kan opdeles efter behov - mindste selvstændige lejemål er 410 m²
• Beliggende tæt ved Roskilde centrum, gågade og gode trans­port­mu­lig­he­der
• Stor par­ke­rings­plads for kunder/patienter med 3 timers intervaller, flere ind­gangs­par­ti­er og elevator
• Der er ansøgt om en DGNB Guld­cer­ti­fi­ce­ring, som forventes at blive officiel til foråret 2023
• Sparekassen Kronjylland, pla­stik­kirur­gen Horn & Gramkow, Væxthuset, Børnehuset Sjælland samt to spe­ci­al­tand­læ­ger er allerede ved at finde sig til rette

Præsentabel og moderne er­hverv­se­jen­dom med mange muligheder
Ejendommen er med sine 6.033 m² indrettet ideelt som business house med flere lejere og kan indeholde op til 12 forskellige lejemål til 12 forskellige lejere, men ejendommen kan også indrettes til større lejere. I øjeblikket er der flyttet fem nye lejere ind, Sparekassen Kronjylland, pla­stik­kirur­gen Horn & Gramkow, Væxthuset, Børnehuset Sjælland samt to spe­ci­al­tand­læ­ger.

Ejendommen kan imødekomme de ønsker og behov, som lejer måtte have. Der er mulighed for at etablere eller opfriske køkken, fælles mødelokaler, fitness, arkivrum, cykelparkering, reception m.v. Ejendommens rumdeling består overvejende af lette skillevægge, og kan nemt indrettes efter behov.

Ejendommen er beliggende tæt på Roskilde centrum, 5 min fra stationen, og bus­for­bin­del­ser lige ved døren.

Bygningen er opført i 1989/2008 i gule mursten med rødt tegltag. Den har 3 præsentable ind­gangs­par­ti­er i glas, som går gennem bygningen, således at lejemålet kan tilgås på begge sider. Bag ejendommen er der en nydelig gårdhave med grønne arealer og stisystemer. Ved hver glasindgang er der trappeopgang samt elevatorer fra kælder til 3. sal.

Generelt er ejendommen indrettet med fordelingsgang, cellekontorer i varierende størrelser, mødelokaler, køkken med spiseplads, stor­rum­s­kon­to­rer samt lager/arkiv/kopirum m.v. Indretningen varierer dog fra fløj til fløj, og fra etage til etage. Der er mulighed for efter individuel forhandling at få indrettet lejemålet efter ønsker.

Ejendommen har sænket pladeloft med indbygget lysfelter, og gulvet er støbt i forskellig gulvbelægning og/eller lyst gulvtæppe. Der er toilet­sek­tio­ner i alle lejemål, som primært er placeret nær ind­gangs­par­ti­er­ne. Udlejer er ved at installere ventilation i hele ejendommen med køl og CTS.

Kælderen er rummelig, højloftet og tør, og indrettet med vi­ce­vært­s­kon­tor, in­stal­la­tions­rum, arkiv/lager, sikringsrum samt fælles ba­de­fa­ci­li­te­ter for alle lejerne i ejendommen.

Der er tilknyttet gode par­ke­rings­for­hold til ejendommen, hvor det er muligt at parkere døgnet rundt. Der er installeret 4 x ladestandere til el-biler, og derudover er der adskillige par­ke­rings­plad­ser i kort gåafstand med 3 timers gratis parkering for både ansatte og besøgende.

Alt i alt en præsentabel og moderne er­hverv­se­jen­dom med mange muligheder i attraktive omgivelser.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Alexander Wenzel

Er­hvervs­rå­d­gi­ver, PBA Finans

alwe@edc.dk51 14 78 0658 58 76 35EDC Erhverv Poul Erik Bech