Kontor fra EDC

Hasselholmvej 2

4200 Slagelse

120.000 kr./år

185 m²

Kontorlejemål i spændende miljø - lejen er inklusive både driftsudgifter, forbrug og wifi

Kontorlejemål i særdeles god stand beliggende ca 10 km nord fra Slagelse tæt på trafikeret landevej mellem Holbæk og Slagelse. Lejemålet er indrettet i 2 plan i særdeles spændende miljø i tidligere staldbygning med synlige bjælker mm. Lejemålet er på ialt 185 m2 med fælles fordelingsgang, kontor- og mø­de­fa­ci­li­te­ter samt kantine og toilet. Alt fremtræder i særdeles god stand. Til lejemålet hører par­ke­rings­plad­ser foran indgangen. Bemærk at lejen er inklusive for­brugs­ud­gif­ter, vand, varme og el, og herudover er der fri wifi for lejer.
Lejemålet er indrettet i tidligere staldbygning til land­brugs­e­jen­dom, som er totalrenoveret. Bygningerne er opført i hvidpudset mur med sortglaseret tegltag - en sand perle i særdeles god stand. Her er muligheden for indretning af sit kontordomicil i spændende og inspirerende omgivelser. Og det til en yderst rimelig pris, hvor alle for­brugs­ud­gif­ter og wifi er indeholdt i lejen.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende ca 10 km nordøst for Slagelse få hundrede meter fra landevejen mod Holbæk. Der er kun 10 minutters kørsel til mo­tor­vejs­net­tet og gode par­ke­rings­fa­ci­li­te­ter tilknyttet lejemålet.