Kontor fra EDC

Østervang 4

6800 Varde

145.825 kr./år

307 m²

Synlig beliggende ved indfaldsvej i Varde, udlejes veldisponerede kontor- og kliniklokaler på 307 m²

Lejemålet er meget velegnet til anvendelse inden for f.eks. kontor, klinik og undervisning.

Lejemålet rummer 5 kontorlokaler i varierende størrelser samt et mødelokale med loft/tag udført som en gla­skup­pel­kon­struk­tion - med flotte lysindfald til følge. Lejemålet rummer desuden fælles indgangsparti og foyer, toiletsektion med 4 toiletter, separat handicaptoilet samt rummeligt køkken med alle nødvendige faciliteter.

Hovedparten af de indvendige vægge i kontorerne er "lette" ikke-bærende vægge, hvormed det er muligt at ændre på lejemålets indretning, sammenlægge kontorer o.l. - alt efter behov.

Overalt fremtræder lejemålet i en pæn og præsentabel stand. Indvendige murstensvægge er i alle kontorer vandskurede og malet i lyse farver, mens gangarealer og mødelokale fremstår med "blanke mure" (røde mursten).

Gulve er belagt med slidstærke materialer i neutrale farver, lofter er hvide akustiklofter i gips (ført til kip i saksespær-konstruktion) og der er opsat grundbelysning i alle rum. Der er IT-kablet i alle kontorlokaler og der er indlagt fibernet, ligesom der i hele bygningen forefindes mekanisk ventilation.

Hele ejendommen er oprindelig opført i 1989, med seneste væsentlige ombygning i 2010. Nærværende lejemål er dog senest ombygget i 2013.

Til ejendommen medfølger en større par­ke­rings­plads, hvortil ejendommens brugere har gratis parkeringsret. Øvrige lejere i ejendommen er et reklamebureau og et rådgivende ingeniørfirma. Fællesarealer i lejemålet deles med en køreskole, der er tilstede få gange om ugen.

Der er bustoppested lige ved ejendommen, og trinbræt til tog (Skjern-Esbjerg) inden for ca. 400 m., ligesom der er god forbindelse til det om­kring­lig­gen­de vejnet i øvrigt - herunder kort afstand til Hovedvej 11/12 (Esbjerg-Holstebro-Herning).

Et pænt og indbydende kva­li­tets­le­je­mål med gode faciliteter - klar til indflytning.