Kontor fra EDC

Paludan-Müllers Vej 82

8200 Aarhus N

1.881.000 kr./år

1.980 m²

Markant og veleksponeret gul­sten­se­jen­dom på attraktivt hjørne

• Gode til­kør­sels­for­hold
• Forsynet med mange gode par­ke­rings­plad­ser
• Veleksponeret med facade mod Ringvejen og Paludan-Müllers Vej
• Fleksibel ejendom med flere op­de­lings­mu­lig­he­der
• Indretningen er foretaget med lette vægge og muliggør tilpasning efter behov
Ejendommen, som er opført i 1999 og ombygget i 2013, udgør i alt 8.589 m² fordelt på stueplan, 1. sal, parterreetage samt kælder. Det er muligt at leje kontorarealer på 1. salen, parterre og kælderen. Se opdelingerne på side 7.
Ejendommen er med sin langstrakte facade, primært udført i gule mursten, en markant og kendt ejendom i Aarhus. Hele ejendommen fremstår udvendigt i nydelig og vel­ved­li­ge­holdt stand, og der hører til ejendommen hele 120 par­ke­rings­plad­ser.
Da ejendommen tidligere har været brugt til undervisning, bærer lokalerne præg af dette. Det er dog nemt at indrette lokalerne til kontor, idet væggene er letbærende, hvorved disse kan fjernes og en ny og moderne indretning er nem at udføre.
Parterreetagen er højloftet og godt belyst med store vinduespartier ud mod par­ke­rings­a­re­a­let. Parterren er velegnet til brug for kon­tor­virk­som­hed med skriveborde mod de store vinduer og mødelokaler, loungeområde og kantine mv. mod bagvæggen.
Ifm. istandsættelse af lejemålet bekoster udlejer nye gulve, lofter og LED-belysning samt tekøkken og opsætning af gipsvægge. Anden indretning beregnes som særindretning og omkostninger hertil pålægges lejers uop­si­ge­lig­heds­pe­ri­o­de.
Ejendommens kælder er udlagt til teknik/ventilation, omklædning samt depoter af varierende størrelser. Planløsningen er i sin helhed yderst fleksibel, hvilket gør det muligt at indrette efter behov.
Det er muligt at tilleje kælderareal efter behov. Kælderen udgør 400 kr./m² + drifts- og for­brugs­om­kost­nin­ger.