Kontor fra EDC

Runddyssen 2

8200 Aarhus N

2.687.500 kr./år

2.500 m²

Nyopført DGNB certificeret domicil

- DGNB certificeret
- Kantine med tilstødende mødelokaler
- Vederlagsfri parkering
- Optimal infrastruktur og tilgængelighed
- Godt indeklima og fleksibel indretning

I samarbejde med en­tre­pre­nør­virk­som­he­den Raundahl & Moesby, udlejer EDC Erhverv Poul Erik Bech 2.500 - 3.600 m² kommende domicilejendom i Skejbys upcoming erhvervsområde.

I som lejer kan være med fra A-Z og dermed have indflydelse på ejendommens udformning og indretning, så I ikke skal gå på kompromis med kvalitet, design og indretning. Der vil være fokus på bæredygtighed og et optimalt indeklima, eksklusiv materialevalg og optimal indretning med godt dagslysindfald. Dette for det grundlæggende princip om at skabe de bedste faciliteter og optimalt fleksible rammer med mulighed for ekspansion, for virksomheden med fokus på totaløkonomien.

Do­mi­cil­e­jen­dom­men vil være beliggende i et erhvervsområde, der er i rivende udvikling. Ejendommen er beliggende med kort afstand til E45 (1,6 km), Letbanen (1,1 km) og med blot 10 km. til Aarhus Midtby.

Virksomheder i DGNB ejendomme udviser ansvar, bærdygtighed og har lettere ved at tiltrække og fastholde medarbejdere grundet kvalitet og godt indeklima.

Ejendommen opføres 1 - 1,5 år efter underskrevet lejekontrakt.

Ejendommen ligger i et erhvervsområde i rivende udvikling med stor udbygningsgrad, beliggende med kort afstand til Djurslands­mo­tor­vej­en, E45 og letbanen. Er­hvervs­om­rå­det ligger på toppen af Lisbjerg Bakke og har fra kontorerne den mest imponerende udsigt over Aarhus og Engdalens grønne bakker.

Der er bare 10 km til centrum af Aarhus by, i umiddelbar nærhed af letbanestop med linie L2 og bus 2A kører til er­hvervskvar­te­ret. Herudover er der umiddelbar tilkørsel til mo­tor­vejs­net­tet, Djurslands­mo­tor­vej­en og E45, afkørsel 46, pend­ler­par­ke­rings­plads og det øvrige vejnet i Aarhusområdet.