Kontor fra EDC

Runddyssen 2

8200 Aarhus N

1.343.750 kr./år

1.250 m²

Ny og moderne domicilejendom

- Kantine med tilstødende mødelokaler
- Vederlagsfri parkering
- Optimal infrastruktur og tilgængelighed
- Godt indeklima og fleksibel indretning

Ejendommen udvikles som et domicil, der tilbyder attraktive og fleksible lokaler til virksomheden, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og optimal indretning i et moderne domicil.

Ejendommen indrettes i samarbejde med kommende lejer, så ejendommen passer til lejers behov og ønsker. Der er rig mulighed for at indrette ejendommen med lukkede eller åbne kontorområdet, gode mø­de­fa­ci­li­te­ter og diverse loungeområder.

Det er tiltænkt at ejendom udstyres med professionelt drevet kantine med pro­duk­tions­køk­ken, hvor maden forberedes på stedet for opnåelse af den højeste kvalitet.

Der er lagt vægt på et fleksibelt byggeri, der tilpasses den enkelte virksomheds nuværende og fremtidige behov.

Der er fokus på et optimalt indeklima, kvalitets og eksklusive materialer og en optimal indretning med et godt dagslysindfald. Dette alt sammen for at gøre ejendommen til et attraktivt domicil at være, arbejde og drive virksomhed i.

På matriklen etableres par­ke­rings­plad­ser for medarbejdere og kunder.

Ejendommen står færdigopført 1 – 1,5 år efter indgåelse af lejekontrakt.

Ejendommen ligger i et erhvervsområde i rivende udvikling med stor udbygningsgrad, beliggende med kort afstand til Djurslands­mo­tor­vej­en, E45 og letbanen. Er­hvervs­om­rå­det ligger på toppen af Lisbjerg Bakke og har fra kontorerne den mest imponerende udsigt over Aarhus og Engdalens grønne bakker.

Der er bare 10 km til centrum af Aarhus by, i umiddelbar nærhed af letbanestop med linie L2 og bus 2A kører til er­hvervskvar­te­ret. Herudover er der umiddelbar tilkørsel til mo­tor­vejs­net­tet, Djurslands­mo­tor­vej­en og E45, afkørsel 46, pend­ler­par­ke­rings­plads og det øvrige vejnet i Aarhusområdet.