Kontor fra EDC

Banegårdsgade 2, 15-16 etage

8700 Horsens

1.605.000 kr./år

1.284 m²

Toppen af Horsens - så bliver det ganske enkelt ikke bedre !

Hvad kan man mere ønske sig ?
Her fås et lejemål på toppen af Horsens - det gælder ikke kun beliggenheden på 15-16. etage, men også kvaliteten i byggeriet er på toppen.
Her snakker vi de 2 øverste etage af det nok mest prestigefyldte byggeri i Horsens gennem mange år. Alle kender området, der er forvandlet fra tidligere slagteri til nu at skulle rumme ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner, væksthus og erhverv.
Alt smukt forenet omkring dette byggeri og dets mange muligheder. Hver etage er på 642 kvm. og rummer god plads til 30 - 40 arbejdspladser pr. etage. Samlet kan de 2 etager rumme op til ca. 70 arbejdspladser.
På 17. etage er der fælles tagterrasse med fantastisk view over Horsens og oplandet.
Indretningen bliver flot og funktionel. Her bliver ingen diskussion omkring valg af kontorer, da der fra alle rum er en formidabel udsigt til ikke kun Horsens by, men så langt øjet rækker i alle 4 verdenshjørner. Malerier på væggene er overflødige, da udsigten fuldt ud griber øjets opmærksomhed.

Som en del af bebyggelsen er der adgang til
• Fælles tagterrasse
• Kantine hos VIA med mulighed for udbringning
• Mulighed for brug/leje af Auditorium mv.
Campus Horsens giver en unik kombination mellem ud­dan­nel­ses­mil­jø og højhusets er­hvervsvirk­som­he­der og innovationshus. Her kan I komme til at dele hus med jeres potentielt kommende medarbejdere i form af de studerende.
Der vil endvidere være gode mulighed for fælles projekter, stu­di­e­me­d­ar­bej­de­re mv.
Lejemålet er attraktivt for lejere fra lokalområdet, men for den sags skyld også fra resten af landet.

Central beliggenhed med banegården som nabo
Ejendommen har en meget central beliggenhed i hjertet af Horsens.
Fra ejendommen er der gåafstand til alle midtbyens faciliteter, såsom gågaden, busstationen, banegården, kul­tu­rak­ti­vi­te­ter mv.
Med en afstand til E45 på blot 4,5 km. er det nemt at komme til ejendommen fra det tætbefolkede østjyske nærområde. Horsens er kendetegnende ved, at der er en forholdsvis stor grad af ind pendling af arbejdskraft til midtbyen. Den nære tilknytning til motorvejen og ikke mindst banegården – med 4 afgange i timen til Aarhus – gør det nemt for pendlere og gæster at komme frem til ejendommen.
Midtbyen af Horsens gennemgår i disse år en markant udvikling. For blot at nævne nogle af projekterne er rådhusrokaden, den nye havneby og midt­by­renove­rin­gen med til endnu engang at sætte Horsens på landkortet. Målt i forhold til antal indbyggere var Horsens i 2019 det sted i landet med flest igangværende byggekraner.

Ønsker I at blive en del af dette unikke miljø, så kontakt EDC Erhverv på 7026 4044 for aftale om en fremvisning.

Om Campus
Videns- og ud­dan­nel­ses­cen­trum
På den store Campus-grund ved Banegården er byggeriet af et nyt kæmpestort ud­dan­nel­ses­cen­ter i fuld gang. Med sin direkte adgang til mange bus- og toglinjer vil det nye campus gøre det attraktivt at studere i Horsens – både for horsensianere og for rigtig mange udefra.
På det nye campus skal ca. 3.700 studerende fra VIAs 28 uddannelser studere side om side med unge fra andre ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner – blandt andet ca. 600 studerende fra Social- og sundhedsskolen, som også har besluttet at flytte til Campus-grunden.
Med byggeriet kommer der endnu flere unge til vores by. Og det vil give endnu mere liv i midtbyen. Samtidig gør det Horsens til et videns- og ud­dan­nel­ses­cen­trum, som får vores ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner til at stortrives og som også virksomhederne kommer til at få stor glæde af, når de i fremtiden skal rekruttere de bedste medarbejdere.

Fakta om det nye campusbyggeri i Horsens
Den nye ud­dan­nel­ses­cam­pus kommer til at ligge centralt lige over for Horsens banegård og i gåafstand til centrum af byen, så de studerende kan nyde godt af de mange butikker og caféer.
Det nye område bliver et samlingspunkt for viden, vækst og nye for­ret­nings­mu­lig­he­der. Det skal ske gennem samarbejde mellem ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner, ud­vik­lings­mil­jø­er og erhverv, hvor brobygning mellem studerende, iværksættere og virksomheder giver unikke muligheder for at skabe nye teknologier og løsninger.
Social- og Sundhedsskolen blev færdig her i sommeren 2020.
VIAs bygninger samt In­nova­tions­højhu­set, hvor både VIA, Insero og Construction Center Denmark får lokaler, står efter planen færdigt i sommeren 2021.
Construction Center Denmark er et nyt in­nova­tions­mil­jø på Campus Horsens, hvor rådgivere, leverandører og aktører inden for bygge- og kon­struk­tions­bran­chen kan finde ny viden, stærke partnerskaber og for­ret­nings­ska­ben­de initiativer. Her er det muligt at blive lejer i CCD og dermed få adgang til alt den viden og talent der er på Campus Horsens. CCD er et tillæg der binder det er­hvervs­mæs­si­ge sammen med skolen.
Campusgrunden har et samlet areal på ca. 85.000 kvadratmeter, så der er mulighed for opførelse af yderligere ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner. På det nye VIA University College får eleverne 27.000 kvadratmeter at boltre sig på, den nye Social og Sundhedsskole bliver 4.500 kvadratmeter stort atriumhus, og endelige bliver Erhvervshuset 5.000 kvadratmeter.
VIA og In­nova­tions­hu­set er tegnet af C. F. Møller, mens den nye Social- og Sundhedsskole er tegnet af RUM.

National erhvervsmæglerkæde med lokal forankring

Jeg arbejder med langsigtede kun­de­re­la­tio­ner og via en dedikeret tilgang til netværk og relationer får jeg løbende udbygget kontaktfladen - til gavn for vores sælgere og udlejere. Jeg kan hjælpe dig med en professionel rådgivning, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Lars Tygesen

Indehaver, Ejendomsmægler, DiplomValuar, HD-f

lt@edc.dk61 20 44 2070 26 40 44EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S