Kontor fra EDC

Fabrikvej 13

8800 Viborg

120.167 kr./år

135 m²

Flotte lokaler i høj standard

- Flotte lokaler i aktivt kon­tor­fæl­les­skab
- Adgang til kon­fe­ren­ce­lo­ka­ler i særklasse
- 2 ledige kontorlejemål
- Mulighed for etablering af parkering og direkte indgang til lejemålene
- Centralt beliggende i stort erhvervsområde

Du har nu muligheden for at blive en del af et helt specielt kon­tor­fæl­les­skab beliggende i rolige omgivelser på Fabrikvej i Viborg.

Ejendommen er i forvejen domicil for 3 spændende virksomheder og der udbydes nu 2 kontorlejemål på henholdsvis 77 m² og 92 m² + tilhørende andele af fællesarealer, så lejemålene udgør i alt henholdsvis 135 m² og 160 m².

Lejerne har adgang til et større antal møde – og kon­fe­ren­ce­lo­ka­ler samt den store fælles atriumgård midt i huset. I dette flotte lyse lokale er der mulighed for at afholde større møder og sociale arrangementer. Der er udgang til et hyggeligt gårdmiljø fra atriumgården.

Der er mulighed for at tilpasse lejemålenes størrelse, hvis der er behov for dette, ligesom der kan etableres egen indgang og par­ke­rings­fa­ci­li­tet efter aftale med udlejer.

Som lejer er der sørget for næsten alt for dig. Der er således indgået en fælles aftale om rengøring, ved­li­ge­hol­del­se af blomster samt adgang til vand og kaffeautomat.

Lokalerne er beliggende på rolig sidevej til Fabrikvej sammen med flere andre kon­to­re­jen­dom­me. Placeringen mellem ydre og indre ringvej i Viborg sikrer rigtig gode til­kør­sels­for­hold.

Der er et fint antal fælles P-pladser til ejendommen, der frit kan anvendes af ejendommens lejere og gæster.

Området er kendetegnet ved et stort antal mindre virksomheder med handel, liberale erhverv, håndværk og lettere industri. Der er tillige mulighed for dag­lig­va­re­han­del i umiddelbar nærhed af lejemålet.