Kontor fra EDC

Udbyhøjvej 483, Tvede

8930 Randers NØ

200.000 kr./år

800 m²

Er­hvervs­le­je­mål med flere an­ven­del­ses­mu­lig­he­der samt muligheder for størrelse efter behov.

Er­hvervs­le­je­mål med flere an­ven­del­ses­mu­lig­he­der samt muligheder for størrelse efter behov.

Det er den den tidligere rådhusejendom i Tvede, som nu udbydes i lejemål alt efter behov. Ejendommen er opført i gule mursten og med flot tegltag.
Ejendommen er beliggende i Tvede ca. 13 km. nordøst fra Randers. Der er ca. 1.844 m² ledige kontor- og lagerlokaler som kan opdeles efter behov i størrelser fra ca. 100-1000 m² (alle med mulighed for egen indgang).

Mulighederne er mange, jf. den samlede plantegning for ejendommen, hvorfor lejemålene kan tilpasses i størrelsen efter specifikke behov. Hvad end det er virksomheden, som skal bruge mange mindre kontorer, eller om det er virksomheden som har behov for en stor åben planløsning.
Ejendommen er pt. registreret som kontor og herudover som ser­vi­ce­funk­tion på døg­nin­sti­tu­tion, og har tidligere været udlejet til Randers Kommune, samt en døg­nin­sti­tu­tion - hvilket indretningen også stadigvæk egner sig godt til med flere små rum.
Alternativt til kontor, klinik, undervisning, foreningsbrug eller lignende (bemærk at lejen er momsfri).
Endelig er der den tidliere byrådssal, der også har været anvendt som gymnastiksal. Denne er ca. 150 m² og er højloftet med tilhørende toilet/bad, og egner sig godt til bl.a. lager/opbevaring.

Fælles for lejemålene uanset type, er at par­ke­rings­for­hol­de­ne er gode rundt om hele ejendommen, (parkering er i fællesskab med alle ejendommens lejere), og der er egen indgange.

Ring til EDC Erhverv og hør nærmere om de mange muligheder.

Gode kunderelationer og stærkt lokalkendskab

Den gode relation er alfa og omega i mit arbejde og i min hverdag. Mine kun­de­re­la­tio­ner tilsat et stærkt lokalt kendskab giver mig optimale forudsætninger for at sikre dig den gode handel. Og lige præcis ’den gode handel’ er det, jeg altid stræber efter på dine vegne.

Malte Gjandrup Møller

Salg og vurdering

malte@edc.dk21 75 17 0570 28 88 30EDC Erhverv Trio