Kontor fra EDC

Åstrupvej 10, 3.-4. sal

9800 Hjørring

24.000 kr./år

13 m²

Kontorer i “Siloen“ – fra 13–255 m²

- Mulighed for at blive del af dynamisk kontormiljø
- Kun 100 meter til tog- og bus­for­bin­del­ser
- Kan opdeles efter lejers behov
- Fælles reception- og kon­fe­ren­ce­fa­ci­li­te­ter
- Gode par­ke­rings­mu­lig­he­der ved ejendommen

I Åstrupvej 10 er der for lejer mulighed for at blive del af et dynamisk miljø, der i forvejen hu-ser veletablerede virksomheder i Hjørring, og ligeledes mindre, delvist nystartede virksom-heder, via Vækstcenter Nord - www.vcn.dk .

Samtidig er der mulighed for diskretion, for klienter mv., da besøgende typisk tilgår de re-spektive virksomheder direkte fra ejendommens elevator, til de respektive etager – i alt 9. Derfor er Åstrupvej 10 også i forvejen adresse for flere psykologer, psy­ko­te­ra­pe­u­ter mv.

I ejendommen finder man ligeledes veletablerede virksomheder som Advokatfirmaet Willad-sen & Mejlholm, Erasmus & Partnere, ScandiWood og Sea Delight Denmark.

Som lejer får man adgang til egen- eller fælles etage (afhængig af ønske til kvadratmeter), med direkte adgang fra elevator og trappetårn. Hver etage er 121 m², og der er mulighed for at ligge flere etager sammen, hvis lejer ønsker dét.

Pt. er der kontorer til rådighed fra 3. – 8. sal.

Foruden præsentabelt re­cep­tions­om­rå­de, får lejer adgang til at benytte af kopirum, samt mu-lighed for booking af møde- og kon­fe­ren­ce­fa­ci­li­te­ter dels i stueetagen og på 2. sal.

Der er mulighed leje af helt ned til 1 rundt kontor med plads til 2 arbejdspladser jf. planteg-ningen.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for yderligere oplysninger, i forhold til om ”Siloen” er kommende ny adresse for din/jeres virksomhed.