Lager/Produktion fra EDC

Norgesvej 49

6100 Haderslev

210.000 kr./år

600 m²

Velbeliggende lager, værksted og produktion

I veludbygget erhvervsområde på Norgesvej, i det nordlige Haderslev, ligger disse to gode lejemål. Lejemålene består af 2 enheder i samme ejendom og kan lejes samlet eller hver for sig.

Det første lejemål er et opvarmet lokale er på ca. 600 m² som kan anvendes til mange formå herunder produktion, værksted, showroom, undervisning eller eventuelt webshop med behov for lager. Mulighederne er mange. Der er mulighed for adgang til kontor, toilet, køkken mv. Dette lejemål koster 350 kr. pr. m² plus moms og driftsudgifter.

Det andet lejemål udgør en opvarmet og isoleret hal på 215 m² med 40 m² per­so­na­le­fa­ci­li­te­ter samt kontor og the-køkken på 1. sal på i alt 57 m². Hallen har en loftshøjde på godt 6 meter og adgangen sker via en port på 4 meter. Der er der tale om en rigtig god hal med tilhørende kontor, der kan anvendes til flere forskellige formål. Særlig oplagt er f.eks. webshops med behov for lager eller andre lignende virksomheder. Kontoret er nyistandsat og fremstår indbydende. Lejen udgør her 500 kr. pr. m² plus moms og driftsudgifter.

Lejemålet er beliggende både med kort afstand til Haderslev midtby og med kort afstand til omfartsvejen og motorvej E45. I in­du­strik­var­te­ret ligger en række store og mellemstore virksomheder indenfor en række forskellige erhverv bl.a. Dansani, Ilva, Jysk, Føtex, Dagrofa, Bygma mv.

• Velbeliggende lejemål til mange formål
• Højlager med kontor samt produktion, lager og showroom
• Leje produktion / lager 350 kr. pr. m²
• Leje højlager inkl. kontor 500 kr. pr. m²
• Kort afstand til både motorvej og centrum