En af Europas bedste au­to­cam­per­plad­ser solgt på Rømø

  • Investor
  • International
  • Erhverv

Au­to­cam­per­plad­sen Oasen på Rømø med plads til 218 autocampere er solgt. Der har været en overvældende interesse for den populære au­to­cam­per­plads, og i sidste ende er det to lokale investorer, der overtager au­to­cam­per­plad­sen på Rømø. EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg har formidlet salget af au­to­cam­per­plad­sen, som var udbudt til 34 mio. kr. og har fået topkarakterer i flere internationale medier.   

Siden 2014 har Hanne og Carl Christian Hansen drevet au­to­cam­per­plad­sen Oasen på Rømø, Danmarks sydligste Nordsø-ø i et skønt og roligt naturområde med gode sandstrande. De har udviklet stedet til at være en af Europas bedste au­to­cam­per­plad­ser. Nu er den æra slut og ægteparret skal i stedet nyde deres otium, fortæller Carl Christian Hansen:

”Vi har haft nogle rigtig gode år på Rømø, hvor vi startede med at have plads til 28 autocampere, og nu står vi knap 10 år senere og har plads til 218 autocampere, så det har været en god tid. Vi er ved at være oppe i årene og alting har en ende, så vi har besluttet os at stoppe mens legen er god. Nu bliver der mere tid til børn, børnebørn og til at nyde til­ste­de­væ­rel­sen efter at have arbejdet i mange år. Vi har bygget et nyt hus på Genner Strand, som vi vil flytte ind i. Vi får noget mere fritid, end vi er vant til, så måske vi selv vil køre rundt i en autocamper og campere. I hvert fald får vi mere tid til at gøre, hvad vi har lyst til, når vi vil.”

Oasen er blevet fremhævet af flere tyske au­to­cam­per­me­di­er, heriblandt Promobil og TopPlatz, for at være blandt Europas bedste au­to­cam­per­plad­ser. Derfor er au­to­cam­per­plad­sen særdeles kendt i Tyskland, men folk fra Holland, Sverige og Norge har også fået øjnene op for den danske au­to­cam­per­plads, så der er mange internationale gæster, som årligt valfarter til den danske ferieø.

Hjælper de nye ejere i gang
Inden Hanne og Carl Christian Hansen kan nyde til­ste­de­væ­rel­sen i deres nybyggede hus, skal de hjælpe de nye ejere i gang og dele ud af deres erfaringer. Carl Christian Hansen fortæller: ”Indtil den 1. august 2023 vil vi hjælpe de nye ejere i gang, så vi sikrer, at de kommer godt fra start. Vi har brugt utallige timer på Oasen de sidste mange år, så det er blevet vores hjertebarn. Derfor vil vi selvfølgelig også gerne sikre, at de nye ejere får den bedst mulige start, og at vores hjertebarn lever videre i bedste velgående.”

”I sidste ende er vi også glade for, at det er nogle lokale investorer, der overtager Oasen fremfor nogle udenlandske. Det har selvfølgelig været sjovt med den udenlandske interesse, men det føles mere rigtigt at kunne hjælpe lokale investorer videre. De kender allerede Rømø og området, så vi kan nøjes med at fokusere på det der betyder noget, nemlig selve au­to­cam­per­plad­sen,” siger den nu tidligere ejer.

Interesse fra nær og fjern
EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg har formidlet salget af au­to­cam­per­plad­sen og melder om stor interesse fra nær og fjern, fortæller Claus Langelund, afdelingschef og partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg:

”Det er en lidt speciel sag den her. Det er ikke hver dag, at vi får til opgave at sælge en au­to­cam­per­plads. Alligevel har der været en fornuftig interesse for au­to­cam­per­plad­sen, faktisk overraskende stor interesse efter vi satte den til salg i efteråret 2022. Vi har fået henvendelser fra nær og fjern, og der har bl.a. været flere tyske investorer, som har vist interesse. I sidste ende er vi, og særligt sælgerne, dog glade for at au­to­cam­per­plad­sen er solgt til lokale investorer. Vi er glade for at hjælpe Hanne og Carl Christian videre og ønsker dem stort tillykke med salget og god fornøjelse med deres otium.”

Jacob Aabling, erhvervsmægler MDE hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg, supplerer: ”Det har været en rigtig god proces fra start til slut. Det er altid spændende at sælge noget, som man ikke ser på markedet hver dag. Det har været en sjov udfordring, som vi heldigvis har fået løst til glæde for både køber og sælger.”

Vil du vide mere om ejen­doms­mar­ke­det? Læs seneste udgave af InvestorFokus nu!

Klik her

CityFact udvider med 4 nye områder: Følg den lokale udvikling

EDC Erhverv Poul Erik Bech introducerede i sommeren 2022 det nye analyseprodukt CityFact, som kan bruges til at give et dybdegående indblik i relevante tal og tendenser for en specifik by eller område. Produktet har været så stor en succes, at det netop er blevet udvidet med 4 nye områder i form af Vendsyssel, Vestegnen, Trekantområdet og Sønderjylland.

  • CityFact
Læs artikel

JLL og EDC Poul Erik Bech med ny Nordic Outlook: Hvornår vender udviklingen på det nordiske ejendomsmarked?

JLL (Jones Lang LaSalle), en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, har sammen med EDC International Poul Erik Bech netop offentliggjort rapporten JLL Nordic Outlook, som giver en status på det nordiske ejendomsmarked. Spørgsmålet er, hvornår ejen­doms­mar­ke­det igen vil stabilisere sig?

  • JLL
  • Nordic Outlook
  • Det nordiske ejendomsmarked
Læs artikel

Nordic Outlook Autumn 2023

JLL (Jones Lang LaSalle) har netop udgivet deres halvårlige rapport om det nordiske ejendomsmarked. EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået med tal, tendenser og indsigter om det danske marked. Temaet for efterårets rapport er, at ejen­doms­mar­ke­det er på vej mod lysere tider. Men hvornår vil markedet stabilisere sig?

    Læs artikel