Relationer på tværs førte til lynhurtigt salg af in­du­stri­e­jen­dom

  • Industri
  • Hedehusene

In­du­stri­e­jen­dom­men på Baldersbuen 14 i Hedehusene er netop solgt på to dage før sagen overhovedet kom på nettet. Køber af den 1.933 m² store in­du­stri­e­jen­dom er Litotryk, som har købt ejendommen af deres leverandør Telau. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget, som lød på 14,5 mio. kr., og køber er meget tilfreds og betegner købet som en ”grillkylling”.

Litotryk er en full-service grafisk virksomhed, som siden 1991 har specialiseret sig i tryk og grafiske opgaver fra deres domicil i Brøndby. Nu flytter den grafiske virksomhed til Baldersbuen 14 i Hedehusene, hvor de overtager en 1.933 m² stor in­du­stri­e­jen­dom. Der gik to dage fra ejendommen var sat til salg til, Litotryk var ude og se den. Ole Lundsgaard, direktør Litotryk, siger:

”Det er det, jeg kalder for en hurtig handel. I Jylland, hvor jeg kommer fra, kalder vi det ’grillkylling’. Ikke så meget betænkningstid frem og tilbage. Vi var indstillet på at flytte, så da muligheden opstod, slog vi til. Det endte så med den her ejendom i Hedehusene, som vores leverandør Telau fraflytter. Lotte Bach fra EDC Erhverv var også hurtig i processen og god til at følge op, så på den måde faldt alt på plads på en god måde.”

”Vi flytter fra Brøndby til Hedehusene for at få mere plads. Ejendommen har kun et-plan og er nem at indrette. Ejendommen er bygget som lager og derfor ikke gearet til vores produktion – endnu. Derfor vil vi hurtigst muligt gå i gang med at renovere og tilføre mere strøm til bygningen. Heldigvis har kommunen og vores nabo været meget sam­ar­bejds­vil­li­ge, og faktisk får vi installeret vores egen trans­for­mer­sta­tion i ’baghaven’, som vil sikre strøm nok til alle vores produktioner.”

Fra Hedehusene til Holbæk
Sælger af in­du­stri­e­jen­dom­men i Hedehusene er Telau, som er et grossistled til den grafiske branche og leverer alle former for op­hængstil­be­hør og fast­gø­rings­hjæl­per­mid­ler til bl.a. skilte og samlet har over 8.500 varenumre på hylderne. Søren Perby, direktør hos Telau siger:

”Vi har ganske enkelt ikke brug for så meget plads. Vi har haft udlejet halvdelen af ejendommen i en årrække, men da vores tidligere udlejer fraflytter, var der pludselig en mulighed for at sælge. Derfor tog jeg fat i Lotte Bach fra EDC, som påstod at hun kunne sælge ejendommen på en måned, og det var altså ikke tom snak. Allerede et par dage efter var aftalen i hus, og det er jeg virkelig glad for. Jeg kender ikke Ole fra Litotryk personligt, men jeg ved, at de er en trofast kunde hos os, så det er selvfølgelig glædeligt, at de kan få gavn af den gode ejendom her.”

Han fortsætter: ”Jeg har brugt rigtig mange timer på transport i de sidste mange år, så logistisk giver det bare rigtig god mening at flytte til Holbæk. Her ligger min båd i havnen og jeg har også lige købt hus på privatfronten, så det bliver dejligt at have det hele samlet indenfor få kilometer.”

Stærk synergi mellem erhvervscentre
EDC Erhverv Poul Erik Bech Taastrup har formidlet salget af den knap 2.000 m² store in­du­stri­e­jen­dom, som blev solgt på et par dage. Lotte Bach, erhvervschef hos EDC Erhverv Poul Erik Bach Taastrup, siger:

”Jeg fik et opkald om mandagen og tog ud og vurderede ejendommen. Om onsdagen var Ole Lundsgaard til fremvisning og aftalen kom mere eller mindre i hus. Herfra gik det stærk og inden for kort tid var aftalen underskrevet. Stor tak til min kollega Frank Kristensen fra Herlev, som tidligere havde fremvist en anden in­du­stri­e­jen­dom i Glostrup for køberen. Så salget gik lynhurtigt.”

Frank Kristensen, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev supplerer: ”Jeg har tidligere fremvist en in­du­stri­e­jen­dom til Ole Lundsgaard i Glostrup, så jeg kendte til hans ønsker og behov til en kommende ejendom. Det viser bare, at vi har fingeren på pulsen i forhold til kunderne, at der er stor efterspørgsel på denne type in­du­stri­e­jen­dom og ikke mindst, at vi har en stærk synergi mellem de forskellige EDC-erhvervscentre, og at vi er gode til at samarbejde på tværs.”

EDC Erhverv Poul Erik Bech består af 19 erhvervscentre på tværs af landet og kan derfor gøre en forskel for dit salg med lokal ekspertise over hele landet.

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel