The Central: Attraktivt, bæredygtigt flerbruger-kontorhus på vej i Høje Taastrup C

  • Erhverv
  • Bæredygtighed

The Central bliver det første post-corona flerbruger-kontorhus, hvor virksomheder på Vestegnen kan tilbyde kva­li­tets­ar­bejds­plad­ser, der kan kombineres og konkurrere med hjem­me­ar­bejds­plad­sens fordele. EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave at udleje kontorerne i The Central. Med lanceringen af flerbruger-kontorhuset The Central, tager Are­a­l­ud­vik­lings­sel­ska­bet Høje Taastrups C hul på at skabe attraktive arbejdspladser, som næste led i suc­ces­hi­sto­ri­en om den nye bydel Høje Taastrup C.

”Høje Taastrup C bliver ikke bare et fantastisk sted at bo. Det bliver også et fantastisk sted at arbejde. Vi ved, at corona-krisen har accelereret virksomheders behov for at tænke nyt, også når det gælder indretningen af kontormiljøer. Virksomhederne skal forvente at skabe kvalitets-arbejdspladser med fokus på både gode fysiske rammer, miljø og klima, hvis de vil have tilfredse og produktive medarbejdere tilbage fra hjemmekontoret. Det er måske det første kontorbyggeri i Danmark, der direkte er designet til at imødekomme disse nye post-corona behov,” siger Lars Bloch, adm. direktør i Are­a­l­ud­vik­lings­sel­ska­bet Høje Taastrup C.

Højeste bæ­re­dyg­tig­heds­cer­ti­fi­ce­ring

The Central er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects og får den højeste bæ­re­dyg­tig­heds­cer­ti­fi­ce­ring, DGNB Guld, med til­lægs­a­n­er­ken­del­sen hjerte for et ekstra godt indeklima. De gode erfaringer fra corona tages seriøst med fx berøringsfri døre.

Mads Engel, associeret partner, Schmidt Hammer Lassen Architects siger om The Central: ”I designet har det været vigtigt for os at skabe et miljø, der både fordrer fællesskabet, men også gør det muligt at arbejde i dele af huset, hvor man vil være isoleret fra interaktion med de resterende brugere. Arkitekturens ruminddeling kommunikerer en moderne hybrid-arbejdsplads.”

Kon­tor­ud­lej­nin­gen i gang

Bag udviklingen af The Central står et unikt samarbejde mellem Are­a­l­ud­vik­lings­sel­ska­bet Høje Taastrup C, to­ta­len­tre­pre­nør og ud­vik­lings­rå­d­gi­ver Raundahl & Moesby, ar­ki­tek­tvirk­som­he­den Schmidt Hammer Lassen og CBRE og EDC Erhverv Poul Erik Bech, der alle har været med i projektet fra idéstadiet.

EDC Erhverv Poul Erik Bech er allerede i gang med at udleje kontorerne i The Central. De første lejere forventes at flytte ind i foråret 2024. Læs mere og book en fremvisning på www.thecentralhtc.dk

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel