The Central: Attraktivt, bæredygtigt flerbruger-kontorhus på vej i Høje Taastrup C

  • Erhverv
  • Bæredygtighed

The Central bliver det første post-corona flerbruger-kontorhus, hvor virksomheder på Vestegnen kan tilbyde kva­li­tets­ar­bejds­plad­ser, der kan kombineres og konkurrere med hjem­me­ar­bejds­plad­sens fordele. EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave at udleje kontorerne i The Central. Med lanceringen af flerbruger-kontorhuset The Central, tager Are­a­l­ud­vik­lings­sel­ska­bet Høje Taastrups C hul på at skabe attraktive arbejdspladser, som næste led i suc­ces­hi­sto­ri­en om den nye bydel Høje Taastrup C.

”Høje Taastrup C bliver ikke bare et fantastisk sted at bo. Det bliver også et fantastisk sted at arbejde. Vi ved, at corona-krisen har accelereret virksomheders behov for at tænke nyt, også når det gælder indretningen af kontormiljøer. Virksomhederne skal forvente at skabe kvalitets-arbejdspladser med fokus på både gode fysiske rammer, miljø og klima, hvis de vil have tilfredse og produktive medarbejdere tilbage fra hjemmekontoret. Det er måske det første kontorbyggeri i Danmark, der direkte er designet til at imødekomme disse nye post-corona behov,” siger Lars Bloch, adm. direktør i Are­a­l­ud­vik­lings­sel­ska­bet Høje Taastrup C.

Højeste bæ­re­dyg­tig­heds­cer­ti­fi­ce­ring

The Central er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects og får den højeste bæ­re­dyg­tig­heds­cer­ti­fi­ce­ring, DGNB Guld, med til­lægs­a­n­er­ken­del­sen hjerte for et ekstra godt indeklima. De gode erfaringer fra corona tages seriøst med fx berøringsfri døre.

Mads Engel, associeret partner, Schmidt Hammer Lassen Architects siger om The Central: ”I designet har det været vigtigt for os at skabe et miljø, der både fordrer fællesskabet, men også gør det muligt at arbejde i dele af huset, hvor man vil være isoleret fra interaktion med de resterende brugere. Arkitekturens ruminddeling kommunikerer en moderne hybrid-arbejdsplads.”

Kon­tor­ud­lej­nin­gen i gang

Bag udviklingen af The Central står et unikt samarbejde mellem Are­a­l­ud­vik­lings­sel­ska­bet Høje Taastrup C, to­ta­len­tre­pre­nør og ud­vik­lings­rå­d­gi­ver Raundahl & Moesby, ar­ki­tek­tvirk­som­he­den Schmidt Hammer Lassen og CBRE og EDC Erhverv Poul Erik Bech, der alle har været med i projektet fra idéstadiet.

EDC Erhverv Poul Erik Bech er allerede i gang med at udleje kontorerne i The Central. De første lejere forventes at flytte ind i foråret 2024. Læs mere og book en fremvisning på www.thecentralhtc.dk

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel

EDC Poul Erik Bech rider videre på hotelbølgen: Hoteller, kroer, kon­fe­ren­cecen­tre, feriecentre, vandrehjem og camping rykker – også på in­ve­ste­rings­fron­ten

Dansk turisme oplever et boom efter Corona. Særligt danske hoteller og feriecentre kan glæde sig over markant flere gæster med rekordmange overnatninger i Danmark i 2023. Det smitter af på in­ve­ste­rings­ly­sten, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech oplever stor efterspørgsel og opmærksomhed på hotelområdet, senest med salget af Hornbæk Hospital, som er ved at blive omdannet til et luksus- badehotel. Det har resulteret i oprettelsen af en dedikeret hotelgruppe, som giver en endnu mere struktureret rådgivnings- og salgsproces på hotelområdet.

  • Hotel
  • Retail
  • Investor
Læs artikel

Data og dybdegående analyser kan vise vejen til den gode investering

Den høje inflation har ført til ren­testig­nin­ger og usikkerhed i ver­den­s­ø­ko­no­mi­en, hvilket har betydet, at der er længere mellem sælgere og købere. Dybdegående analyser og datadrevet viden kan være en gamechanger og pege i retning af den gode investering – eller lige så vigtigt at give information om en given investering skal gennemføres. Research- & ana­ly­se­af­de­lin­gen i EDC Erhverv Poul Erik Bech kan hjælpe med dybdegående analyser ud fra et omfattende datagrundlag.

  • Research
  • Analyse
  • International
Læs artikel