The Central: Attraktivt, bæredygtigt flerbruger-kontorhus på vej i Høje Taastrup C

  • Erhverv
  • Bæredygtighed

The Central bliver det første post-corona flerbruger-kontorhus, hvor virksomheder på Vestegnen kan tilbyde kva­li­tets­ar­bejds­plad­ser, der kan kombineres og konkurrere med hjem­me­ar­bejds­plad­sens fordele. EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave at udleje kontorerne i The Central. Med lanceringen af flerbruger-kontorhuset The Central, tager Are­a­l­ud­vik­lings­sel­ska­bet Høje Taastrups C hul på at skabe attraktive arbejdspladser, som næste led i suc­ces­hi­sto­ri­en om den nye bydel Høje Taastrup C.

”Høje Taastrup C bliver ikke bare et fantastisk sted at bo. Det bliver også et fantastisk sted at arbejde. Vi ved, at corona-krisen har accelereret virksomheders behov for at tænke nyt, også når det gælder indretningen af kontormiljøer. Virksomhederne skal forvente at skabe kvalitets-arbejdspladser med fokus på både gode fysiske rammer, miljø og klima, hvis de vil have tilfredse og produktive medarbejdere tilbage fra hjemmekontoret. Det er måske det første kontorbyggeri i Danmark, der direkte er designet til at imødekomme disse nye post-corona behov,” siger Lars Bloch, adm. direktør i Are­a­l­ud­vik­lings­sel­ska­bet Høje Taastrup C.

Højeste bæ­re­dyg­tig­heds­cer­ti­fi­ce­ring

The Central er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects og får den højeste bæ­re­dyg­tig­heds­cer­ti­fi­ce­ring, DGNB Guld, med til­lægs­a­n­er­ken­del­sen hjerte for et ekstra godt indeklima. De gode erfaringer fra corona tages seriøst med fx berøringsfri døre.

Mads Engel, associeret partner, Schmidt Hammer Lassen Architects siger om The Central: ”I designet har det været vigtigt for os at skabe et miljø, der både fordrer fællesskabet, men også gør det muligt at arbejde i dele af huset, hvor man vil være isoleret fra interaktion med de resterende brugere. Arkitekturens ruminddeling kommunikerer en moderne hybrid-arbejdsplads.”

Kon­tor­ud­lej­nin­gen i gang

Bag udviklingen af The Central står et unikt samarbejde mellem Are­a­l­ud­vik­lings­sel­ska­bet Høje Taastrup C, to­ta­len­tre­pre­nør og ud­vik­lings­rå­d­gi­ver Raundahl & Moesby, ar­ki­tek­tvirk­som­he­den Schmidt Hammer Lassen og CBRE og EDC Erhverv Poul Erik Bech, der alle har været med i projektet fra idéstadiet.

EDC Erhverv Poul Erik Bech er allerede i gang med at udleje kontorerne i The Central. De første lejere forventes at flytte ind i foråret 2024. Læs mere og book en fremvisning på www.thecentralhtc.dk

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00

Sko­lestart­hjælp fra Dansk Folkehjælp kan søges frem til 30. april

Over en femårig periode har EDC Poul Erik Bech Fonden valgt at donere 6 mio. kr. til Dansk Folkehjælps projekt Sko­lestarts­hjælp. Projektets formål er at gøre en forskel for børn fra økonomisk udfordrede børnefamilier, ved at give dem en god start på deres ud­dan­nel­ses­for­løb. Sko­lestarts­hjælp kan i år søges i perioden fra 1.-30. april 2024.

  • EDC Poul Erik Bech Fonden
  • Skolestarthjælp
  • Dansk Folkehjælp
Læs artikel

Stor interesse ved borgermøde om Den Hvide By ved Augustenborg Slot

Omkring 200 borgere var mødt frem for at høre mere om det nye ræk­ke­huspro­jekt 'Den Hvide By' i Augustenborg på Als i Sønderjylland. Projektet er nu så fremskredent, at det er besluttet, at der skal bygges hele 68 rækkehuse. 1. etape bliver på 24 boliger mellem 55-125 m² og skal efter planen bygges fra sommeren 2024 og stå ind­flyt­nings­klar i maj 2025. EDC Projekt Poul Erik Bech er sammen med den lokale EDC Poul Erik Bech boligbutik i Sønderborg valgt til at stå for udlejningen af rækkehusene.

  • Sønderborg
Læs artikel

Boligmarkedet i Odense er ikke mættet: 20 boliger i eksklusive dob­bel­træk­ke­hu­se i centrum fuldt udlejet

I midten af 2022 blev første spadestik taget til den nye moderne haveby på Falen i midten af Odense, og på forårets første dag flyttede de sidste beboere ind i de 20 nybyggede toplansboliger fordelt på 10 dob­bel­træk­ke­hu­se. Boligerne er 108-113 m² og har en unik beliggenhed i centrum af Odense, tæt på både by og natur. EDC Poul Erik Bech Odense har stået for udlejningen af de 20 eksklusive boliger, som er udlejet på kort tid, hvilket vidner om, at bo­li­g­ud­lej­nings­mar­ke­det i Odense stadig lever trods øget udbud.

  • Odense
  • Projekt
Læs artikel