Detail fra EDC

Kongensgade 27, 2. sal

6700 Esbjerg

664.300 kr./år

910 m²

Sjælden mulighed for stort firmadomicil på ”AAA-placering” i Esbjerg (også mulighed for opdeling)

Dette lejemål ligger i hjertet af Esbjerg, øverst oppe i en af Esbjergs mest kendte ejendomme – blandt lokale kendt som indkøbscentret ”Midt-I” – der ligger på hjørnet af Torvet og Kongensgade, og som derfor kandiderer til at have byens bedste eksponering!

Siden 2006 har ejendommens 2. og 3. sal været benyttet som fitnesscenter for den landsdækkende kæde, Fitness World. I dag er 3. salen og en stor del af 2. salen udlejet til Next Gen Fitness. Tilbage er der 910 m², som attraktivt vender ud mod Torvet og hjørnet af Kongensgade/Torvet. Dette lejemål er fleksibelt og vil nemt kunne ombygges til f.eks. kontor, klinik eller sågar restauration (der har således tidligere været restauration på 2. salen).

Der foreligger skitser fra ingeniør vedrørende opdeling af lejemålet i mindre enheder, hvormed det er muligt at leje velindrettede lokaler på ned til 193 m² - forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Her fra 2. salen er der uhindret synlighed og eksponering overfor byens pulserende liv, der netop her udspiller sig alle ugens dage. Hvor det særligt i sommerhalvåret summer af liv fra de udendørs afskærmede spi-seområder på Torvet, der omkranser et område velegnet til koncerter o.l., er det flotte torv ligeledes en ho-vedattraktion i vinterhalvåret, hvor f.eks. en stor skøjtebane, juletræer og en smuk vin­ter­udsmyk­ning er trækplaster for byens borgere og besøgende.

Selve lejemålet har adgang via Kongensgade, hvor en rulletrappe fører til både 1. og 2. sal. Ved siden af rulletrappen er det endvidere muligt at etablere en personelevator mellem stueplan og 2. sal. På bagsiden af lejemålet – mod gården – findes i forvejen en elevator, som dog primært er til personale og varehåndtering.

Bemærk, at lejen er opgivet inkl. driftsudgifter samt forbrug af fjernvarme og vand, mens elektricitet afregnes af lejer direkte til for­sy­nings­virk­som­hed.

Af nære naboer i området kan nævnes McDonalds, Skechers, Shaping New Tomorrow, Esbjerg Street Food, Matas, Normal, Tøjeksperten, Only, Dronning Louise og mange mange flere.

Beliggenhed/nærområdet:
I 2018 fejrede Esbjerg sit 150 års jubilæum. Det har været en dynamisk udvikling fra pionerby med eksport-havn – til købstad – til fiskerby – til offshore base og nu til energimetropol med udskibning af havvindmøller. Esbjerg har siden 2006 været en storkommune og er nu et sydvestjysk center for uddannelse, sundhed og kulturelle aktiviteter.

Esbjerg City er områdets førende shopping-mekka med over 200 spe­ci­al­for­ret­nin­ger, restauranter, center og varehuse samlet i et hyggeligt bymiljø.

På Torvet ligger flere af byens ældste og smukkeste ejendomme, ligesom der er et flot kig til Musikhuset, tegnet af arkitekt Jan Utzon og til seneste skud på stammen ved musikhuset, den smukke Henning G. Kruses plads, tegnet af det verdensberømte danske arkitektfirma BIG – Bjarke Ingels Group.

Torvet i Esbjerg danner ramme om mange af byens spændende aktiviteter, lige fra live-musik, koncerter, udstillinger, skøjtebane, kræmmermarked til de studerendes studenterdans omkring rytterstatuen af Christian den IX.

I nærområdet er der flere gode par­ke­rings­mu­lig­he­der, herunder ved Broen med over 700 p-pladser. Endnu tættere på ligger par­ke­rings­plad­ser­ne i Borgergade – ligesom også Esbjergs nye, moderne P-hus i Danmarksgade ligger tæt på med sine 369 p-pladser, få hundrede meter fra lejemålet og Torvet.

Faciliteter

Interiør

  • Fælles reception
  • Bad og omklædning
  • Loftshøjde (2.85)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (2 stk)
  • Ramper
  • Tagterrasse
  • Facadelængde (81 m)
  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Personelevator
  • Vareelevator
  • Ventilation
  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Skolegade v Torvet (Esbjerg)155 m
  • Esbjerg St.675 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en4,6 km

Nøgletal

Adresse
Kongensgade 27, 2. sal
Sagsnr.
67001765
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
664.300 kr./år
Erhvervsareal
910 m²

Arealer

Erhvervsareal
910 m²
Etageareal
910 m²

Økonomi

Årlig leje
664.300 kr./år
Månedlig leje
55.358 kr.
Årlig leje pr. m²
730 kr.
Bruttoleje pr. år
664.300 kr.
Månedlig bruttoleje
55.358 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
730 kr.
Depositum
332.150 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Efter nærmere aftale
Opsigelse
6 mdr (lejer) og 12 mdr (udlejer)
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
Hvert d. 1/1 iht. NPI, min. 2 %
Afståelsesret
Nej
Opdeling
Opdeling er muligt

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Byggeår / Ombygget
1960 / 2021
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje. Samtidig er jeg RICS-certificeret mægler og mangeårigt medlem af vur­de­rings­tea­met i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Jesper Ølgaard Bloch

Partner, Ejendomsmægler MDE, Valuar, MRICS

jbl@edc.dk28 83 00 0958 58 74 06EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Kirkegade 9, 6700 Esbjerg

670@edc.dk76 10 48 00