Administrativ-trainee søges til EDC Poul Erik Bech Esbjerg & Hjerting

Da vi har travlt ønsker vi nu igen at styrke vores team, denne gang med en energisk og topmotiveret administrativ trainee til vores boligafdelinger i Esbjerg/Hjerting. Du vil blive en vigtig del af vores stærke team, bestående af 2 butikker i rivende udvikling og 6 ejendomsmæglere og 2 salgskoordinatore.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en trainee uddannelse og efter 2 år, en mulighed for at du kan fortsætter som Salgskoordinator. Du vil få mulighed for at prøve dig selv af i en varieret og travl hverdag, med mange forskellige udfordringer. Du vil følge en kompetent og erfaren Salgskoordinator i dit oplæringsforløb.

Trainee forløbet
I samarbejde med EDC Akademiet tilrettelægger vi et struktureret toårigt forløb med udgangspunkt i dine individelle behov. Du vil løbende deltage i relevante faglige og personlige udviklingskurser. Efter ca. 12 og 18 måneder kommer du på studietur med firmaets øvrige trainees.

Din profil
Uddannelsesmæssigt er det en fordel, at du er Finansbachelor, Finansøkonom, Markedsføringsøkonom eller Serviceøkonom men vi modtager også meget gerne ansøgninger fra profiler med administrativ erfaring fra anden branche. Du skal gerne kunne lide at have travlt og formå at holde mange bolde i luften, samt trives i et team hvor det kollegiale, trods en travl hverdag, betyder rigtigt meget.

Som person er du udadvendt, kundeminded og har lyst til at yde en ekstra service for vores kunder. Du skal brænde for at vise, hvad du kan og ikke være bange for at smøge ærmerne op når der er ekstra behov for det.

Vores virksomhed
EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn, der har brug for en bedre hverdag samt kunst og bygningskultur. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i.

Din ansøgning
Du kan søge jobbet ved at sende din ansøgning og CV til mhp@edc.dk og skrive i emnefeltet 'ansøgning administrativ trainee Esbjerg'.

Såfremt du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores HR Consultant Morten Petersen på 2045 5040.