Ambitiøs salgskoordinator-trainee søges til vores erhvervsafdeling i Sønderborg

Vi søger en energisk og topmotiveret sagskoordinator-trainee, til vores erhvervsafdeling i Sønderborg. Du skal have flair for administration og ønske at mestre denne del af en erhvervsejendomshandel. Derudover skal du også have ambitionerne og viljen til at gøre en forskel for dine kollegaer og vores kunder gennem sublim kundeservice. I din dagligdag, vil du arbejde tæt sammen med dine kollegaer på vores Erhvervscenter i Sønderborg, som sammen med vores Salgssupport afdeling i København, vil sikre at du får den nødvendige sparring og oplæring i alle fagets facetter.

Vi tilbyder
Du får et struktureret toårigt uddannelsesforløb, der starter med en introduktionsdag på vores hovedkontor i København. Senere kommer du sammen med firmaets øvrige Trainees på faglige og personlige udviklingskurser, og under forløbet tager I bl.a. sammen ud og besøger nogle udvalgte områder/afdelinger i Danmark.

Din profil
Uddannelsesmæssigt er det en fordel, at du er Finansbachelor eller Finansøkonom, men vi modtager også meget gerne ansøgninger fra profiler med administrativ erfaring fra anden branche. Du kan lide at have travlt og formår at holde mange bolde i luften, også i forskellige størrelser.

Som person er du frisk, kundeminded og har gode samarbejdsevner. Du brænder for at vise, hvad du kan, og er ikke bange for at smøge ærmerne op.

Din ansøgning
Vi indkalder løbende og venter gerne på den rigtige kandidat, dog anbefaler vi at du sender din ansøgning allerede nu. Vi aftaler opstart individuelt. Du bedes sende din ansøgning og CV til HRPEB@edc.dk. Mærk venligst mailen ’Sagskoordinator Trainee Sønderborg’. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Såfremt du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores HR Konsulent Morten Petersen på mail mhp@edc.dk

Vores virksomhed
EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn, der har brug for en bedre hverdag samt kunst og bygningskultur. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i.