Bliv Salgskonsulent i EDC Poul Erik Bechs nyoprettet kundecenter

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed!

Træd ind i EDC Poul Erik Bechs nyoprettet kundecenter i hjertet af København.

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse til vores nyoprettede kundecenter. Vi har en klar ambition om at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

EDC Poul Erik Bechs talentfulde salgskonsulent

Du er typen som bliver tændt af at arbejde i højt tempo, og som elsker at jagte succeserne og resultaterne. Du kommer til at ringe til tidligere, eksisterende og potentielle kunder fra EDC Poul Erik Bechs kundedatabase. Helt konkret er vi afhængige af dine taleevner, som kan skabe tillid gennem telefonen.

Vi forestiller os at du kommer med erfaring fra et Kundecenter inden for f.eks. finans, forsikring, pension eller har interesse for ejendomsbranchen. Du er vant til at sælge budskaber og kan skabe tilfredse kunder. Det vigtigste er at du har talentet og at ”Du vil det” samt har energien til at hoppe med ombord på denne vækstrejse.  Måske, er du allerede blevet kåret som ”Årets medarbejder ” og er ”stjernen”, men trænger til en ny karriererejse?  Vil du med, og er du typen der:

  • Tager arbejdet seriøst og er nærværende – du lytter til dine kunder
  • Er overbevisende på en rolig og behagelig måde – du vil aldrig drømme om pistolsalg
  • Har et godt humør og er tydelig i din kommunikation
  • Ønsker at udvikle dig både fagligt og personligt – du får den nødvendige sparring
  • Du kan navigere i IT systemer- du kommer til at arbejde i forskellige CRM systemer

 Din nye daglige gang

Bliver på vores hovedkontor, som holder til i lækre lyse lokaler i hjertet af København lige ved Metroen på Kgs. Nytorv, hvor vi sidder ca. 100 medarbejdere. Vi er så heldige, at vi nyder en lækker og varieret frokost som vores helt egne kokke tilbereder dagligt. Er du social og glæder du dig til at hygge med dine kollegaer? Så tilbyder vi også en fredagsbar og i det gode vejr, nyder vi vores tagterrasse med udsigt over København. Når du træder ind hos os, får du:

  • Ansættelse i en attraktiv virksomhedskultur og arbejdsmiljø
  • En varieret hverdag med flere forskellige leads tværorganisatorisk i EDC Poul Erik Bech
  • Mulighed for at arbejde fuldtid/deltid og er fleksibel da vores kundecenter har åbent alle ugens 7 dage
  • En attraktiv løn, firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring

EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter foreninger, der gør en forskel for børn. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i.

Hvad gør du nu?

Du sender din ansøgning samt CV mærket ”Salgskonsulent” til HR & Recruiting Manager Mouna Er Riadi HRPEB@edc.dk

Vi glæder os til at høre fra dig