Bliv Salgstrainee hos EDC Poul Erik Bech til februar 2021

 

Er du typen, der brænder efter at gøre en forskel, og er du villig til at yde det, der skal til for at blive en af Danmarks dygtigste ejendomsmæglere? Så er chancen her nu! EDC Poul Erik Bech søger Danmarks største talenter til mæglerbranchens mest spændende traineeuddannelse. Vi starter endnu et fantastisk hold til februar 2021.

Uddannelsesmæssigt er det en fordel, at du er Finansbachelor, Finansøkonom eller fra CBS, men vi modtager også meget gerne ansøgninger fra profiler med salgserfaring fra anden branche. Det afgørende er, at du har et godt drive og en vindende personlighed! Vi forventer et højt ambitionsniveau, krydret med lysten til at udvikle fremtidens EDC Poul Erik Bech, og gerne på sigt have lysten til at blive partner i virksomheden.

Kort om salgstraineeuddannelsen 

I samarbejde med EDC Akademiet og Dansk Ejendomsmæglerforening tilrettelægger vi et struktureret toårigt forløb med udgangspunkt i dine individelle behov. Du vil bl.a. deltage i et introduktionsforløb på vores hovedkontor i København den første uge af din ansættelse. Derudover vil du løbende deltage i relevante faglige og personlige udviklingskurser. Det er hensigten, at du efter 3 måneder skal begynde at sælge boliger. Vi klæder dig på og med vores uddannelse kan vi gøre lige præcis dig til en suveræn ejendomsmægler. Betragt dette som en rejse hos os, der gerne skulle fortsætte efter trainee uddannelsen.

Løn og vilkår 

Din lønpakke består dels af en fast grundløn samt en attraktiv provisionsløn. Lønpakken er inklusiv pensionsordning og sygeforsikring.

Ansøgning

Du kan søge jobbet ved at sende din ansøgning til mhp@edc.dk og skrive i emnefeltet 'salgstrainee 2021’ - vi er landsdækkende, så skriv gerne i hvilket området du søger.

Såfremt du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores HR Consultant Morten Petersen på telefon +45 20 45 50 40.