Boligmægler søges til vores team i Kolding

Har du erfaring som boligmægler, er du resultatorienteret og har du lyst til at løbe stærkt sammen med os? Vi vil gerne have endnu mere fat i markedet i Kolding, og har brug for netop dig som vil løfte succesen endnu højere.

Vi forventer at du har erfaring og succes som boligmægler. Netop derfor, ved du hvad der skal til for at skabe et struktureret succesrigt salgsforløb fra start til slut. Du trives med at begå dig overfor alle typer af mennesker. Du finder det naturligt, at få kunderne til at føle sig i sikre hænder hos dig. Hvis du tilmed har lokalkendskab i Kolding og omegn er det et plus, men ikke et krav.

Til gengæld tilbyder vi dig en attraktiv minimumsgage, en firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring. Du får en fondsejet virksomhed i ryggen med et solidt økonomisk fundament. Gode kollegaer såvel i afdelingen, som i alle vore øvrige butikker. Udviklingsmuligheder på tværs af organisationen. Som fortalt før er vi fondsejet og det er vi stolte af! Vi støtter de foreninger og personer der gør en forskel for andre. Vi kan med andre ord tilbyde dig at træde ind i en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag.

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til os på mail til HRPEB@edc.dk. Mærk venligst ansøgningen ’Boligmægler Kolding’. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til vores Senior HR Consultant, Morten Petersen på 2045 50 40, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.