Dygtig boligmægler søges til EDC Poul Erik Bech Esbjerg & Hjerting

Da vi har travlt, ønsker vi nu at styrke vores team. Denne gang med en energisk og topmotiveret boligmægler til vores boligafdelinger i Esbjerg/Hjerting. Du vil blive en vigtig del af vores stærke team, bestående af 2 butikker i rivende udvikling og 6 ejendomsmæglere og 2 salgskoordinatorer.

Vi forventer at du har erfaring og succes som boligmægler. Netop derfor, ved du hvad der skal til for at skabe et struktureret succesrigt salgsforløb fra start til slut. Du trives med at begå dig overfor alle typer af mennesker. Du finder det naturligt, at få kunderne til at føle sig i sikre hænder hos dig. Hvis du tilmed har lokalkendskab er det et plus, men ikke et krav.

Til gengæld tilbyder vi dig en attraktiv minimumsgage, en firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring. Du får en fondsejet virksomhed i ryggen med et solidt økonomisk fundament. Gode kollegaer såvel i afdelingen, som i alle vore øvrige butikker. Udviklingsmuligheder på tværs af organisationen. Som fortalt før er vi fondsejet og det er vi stolte af! Vi støtter de foreninger og personer der gør en forskel for andre. Vi kan med andre ord tilbyde dig at træde ind i en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag.

EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af den almennyttige fond ved navn Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden dem, der gør en forskel for andre – særligt frivillige foreninger der gør en forskel for børn. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i.

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til os på mail til hrpeb@edc.dk. Mærk venligst ansøgningen ’Boligmægler Esbjerg og Hjerting’. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til vores HR Konsulent, Morten Petersen på tlf. 2045 5040 såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.