Dygtig boligmægler søges til EDC Poul Erik Bech Odense C

Da vi har travlt, ønsker vi nu at styrke vores team. Denne gang med en energisk og topmotiveret boligmægler til vores boligafdeling i Odense C. Du bliver en del af et vinderteam, der dagligt sammen arbejder målrettet på at give vores kunder – såvel købere som sælgere af boliger – en ekstraordinær professionel rådgivning.  

Din personlighed fremfor din baggrund
Det er først og fremmest din personlighed der er afgørende for os. Du besidder en udpræget vindermentalitet, og går målrettet efter at få succes, skabe resultater og indfri dine målsætninger. Med dit drive og din energi skaber du helt naturligt stærke relationer til både kunder og kollegaer. Samtidig evner du at sætte dig i kundernes situation, og tilpasser dine løsninger til det konkrete behov.

Vi forventer, at du har erfaring og succes som boligmægler. Netop derfor ved du, hvad der skal til for at skabe et struktureret succesrigt salgsforløb fra start til slut. Du trives med at begå dig overfor alle typer af mennesker. Du finder det naturligt at få kunderne til at føle sig i sikre hænder hos dig. Hvis du tilmed har lokalkendskab, er det et plus, men ikke et krav.

Til gengæld tilbyder vi dig en attraktiv minimumsgage, en firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring. Du får en fondsejet virksomhed i ryggen med et solidt økonomisk fundament. Gode kollegaer såvel i afdelingen, som i alle vore øvrige butikker. Udviklingsmuligheder på tværs af organisationen. Som fortalt før er vi fondsejet og det er vi stolte af! Vi støtter de foreninger og personer, der gør en forskel for andre. Vi kan med andre ord tilbyde dig, at træde ind i en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag. Vi er Danmarks største selvstændige ejendomsmæglervirksomhed med mere end 60 butikker, 17 erhvervscentre og 500 medarbejdere – og kan trække på de ressourcer, der er i hele organisationen. Vi løfter i flok.

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til os på mail til hrpeb@edc.dk. Mærk venligst ansøgningen ’Boligmægler Odense C’. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at ringe til vores HR Manager Mette Hvilsom Forsbøl på 2444 1808 eller HR-konsulent, Morten Petersen på 2045 5040, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.