EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vejle søger erhvervsmægler

Gerne med baggrund fra den finansielle sektor eller B2B

 

Tænker du i karriereskifte?

Og er du lige så ambitiøs som vi er, og søger du en den helt rigtige virksomhed, hvor du kan udvikle dig i rollen som erhvervsmægler?

Så er stillingen her.

Vi ønsker at styrke vores erhvervscenter i Vejle og udnytte det store markedspotentiale, og søger derfor en erhvervsmægler med erfaring og pondus til at videreudvikle vores position i Vejle-området.

Med dit drive og din energi, skaber du helt naturligt stærke relationer til både kunder og kollegaer. Du kommer med en solid relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor bank, forsikring eller realkredit eller fra et komplementært B2B job.

 

Helt konkret besidder du bl.a. følgende egenskaber:

  • Stort selvstændigt drive og vindermentalitet
  • Høj faglig kompetence og forhandlingsevner
  • Troværdig, situationsfornemmelse og god til kunderelationer
  • Samarbejdsevner og holdspiller
  • Gode formuleringsevner i skrift og tale
  • IT-kompetencer og flair for tal og jura

EDC Erhverv Poul Erik Bech - En stærk spiller på markedet

Vi er en stærk spiller på markedet med mere end 500 medarbejdere, hvormed du kan trække på de mange ressourcer og specialfunktioner i virksomheden.

Som medarbejder er der mange karrieremuligheder, og har du den rette indstilling og kan skabe stærke resultater, er der i stillingen tillige mulighed for at blive partner.

Du får et job med store frihedsgrader og mulighed for selv at tilrettelægge indholdet i din hverdag. Og vi sørger naturligvis for at lægge et relevant indslusningsforløb med uddannelse af dig fra dag ét.

Vi lægger vægt på, at det skal være en sjov og inspirerende arbejdsplads præget af samarbejde, med frihed under ansvar.

 

Attraktive ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en række attraktive ansættelsesvilkår bl.a.:

  • Attraktiv indtjeningsmulighed inkl. pensions- og sundhedsordning
  • Et højt fagligt kompetent miljø
  • Løbende sparring med kollegaer på tværs af landet
  • Mulighed for løbende at deltage i efteruddannelse

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Vi er, for størstedelens vedkommende, ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden, og gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn. Som medarbejder i EDC Poul Erik Bech er du således med til, at fonden kan uddele støtte. Desuden har vores medarbejdere mulighed for selv at indstille foreninger til fonden.

 

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet?

Din ansøgning samt CV mv. bedes sendt til HRpeb@edc.dk Alle ansøgninger vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Vi afholder løbende samtaler med deltagelse af ekstern konsulent.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores kontakte vores partner Claus Fenger på telefon 3031 3641 eller vores Head of HR Jens Hein på telefon 3048 0320, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vort firma.