EDC Erhverv Poul Erik Bech søger energisk mægler til retailsegmentet i Aarhus

Hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus oplever vi en positiv udvikling - med vækst og tilgang af nye spændende opgaver for vores retail forretningsenhed. Og der er nu blevet en stilling ledig i vores stærke og kompetente team, der har ansvaret for salg og udlejning af retailejendomme, som vi ønsker besat hurtigst muligt for at fastholde vores stærke momentum.

Jobbet
Du kommer til at indgå som en af de bærende kræfter i vores specialiserede team, der primært arbejder med salg og udlejning af erhvervsejendomme til retailmarkedet.

En naturlig del af arbejdet består i en opsøgende indsats og opbygning af netværk og vedligeholdelse af relationer til eksisterende kunder. Du vil fra starten af ansættelsen få overdraget ansvaret for en portefølje af sager, som skal sælges eller udlejes.

Din profil
Den ideelle kandidat har en relevant uddannelse og interesse for at arbejde i den professionelle del af ejendomsbranchen. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring og viden omkring retailbranchen. Det er ikke et krav, at du har baggrund eller erfaring som ejendomsmægler. Vi er forberedt på, at der eventuelt vil være en indkøringsperiode, hvor du vil blive introduceret og oplært i arbejdsopgaverne. 

Vi lægger bl.a. vægt på, at du besidder følgende egenskaber:

  • Stort selvstændigt drive og høj arbejdsmoral
  • Forhandlingsvant og naturlig gennemslagskraft
  • Opsøgende og udadvendt
  • Godt købmandsskab med flair for salg
  • Effektiv, vedholdende og resultatorienteret 
  • Ansvarsbevidst og leverer arbejde i høj kvalitet
  • Ærlig, tillidsvækkende og omgængelig
  • Gode samarbejdsevner og holdspiller
  • Lyst til at arbejde i et transaktionsorienteret miljø

Vi kan tilbyde dig
Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job med store frihedsgrader og mulighed for selv at tilrettelægge indholdet i din hverdag. Vi lægger vægt på, at det skal være en sjov og motiverende arbejdsplads præget af samarbejde, hvor der er frihed under ansvar. Det betyder, at vi har en uformel og afslappet atmosfære - men samtidig skal der skabes resultater og leveres en effektiv arbejdsindsats af høj kvalitet. Der vil løbende være mulighed for at deltage i efteruddannelse. Jobbet omfatter en attraktiv provisionsordning, der giver særdeles gode indtjeningsmuligheder. 

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til os via HRPEB@edc.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe til Head of Retail Frank Heskjær på tlf. 5330 7374  eller til Head of HR Jens Hein på tlf. 3048 0320, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores virksomhed.