EDC Erhverv Poul Erik Bech søger erhvervsmægler med partnerpotentiale til Kolding

Til erhvervscentret i Kolding søger vi en stærk og rutineret erhvervsmægler med den rette portion flid, etik og købmandskab, der skal til for at fortsætte væksten i erhvervscenteret. 

Arbejdsområde
Dine arbejdsområder vil primært være at vurdere, kommissionere samt sælge og udleje ejendomme i erhvervscentrets område – Kolding, Vejen og Fredericia kommuner - og bidrage til udviklingen i centret. 

Din profil
Du har typisk flere års erfaring fra et tilsvarende job i mæglerbranchen eller en anden relevant erhvervsmæssig baggrund. 

Du har gode salgs- og kommissions resultater og du har bevist, at du kan gøre en positiv forskel. Du er som person positiv, udadvendt og kontaktskabende og trives med mange bolde i luften. 

Du må meget gerne have bopæl i Kolding/Fredericia eller omegn, for herigennem at udbygge relationer og netværk i området. Vi har allerede en stor emnebeholdning, men ønsker en medarbejder, som via sit netværk og opsøgende arbejde tillige kan skabe sin egen portefølje af emner i et konkurrencepræget marked.

Har du interesse i nu eller senere at blive partner i erhvervscentret er den mulighed også til stede.

Vi honorerer din erfaring og indsats
Foruden en attraktiv provisionsløn og garanteret minimumsgage tilbyder vi en firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring. Du bliver en del af et højt fagligt miljø, hvor der løbende er sparring med dedikerede og dygtige kolleger fra hele landet. Herudover arbejder erhvervscentrene i Vejle, Sønderborg og Esbjerg tæt sammen med Kolding.  

Fondsejet virksomhed med et solidt økonomisk fundament
EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn, der har brug for en bedre hverdag. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i.  

Du er meget velkommen til at kontakte Head of HR Jens Hein på mail til jnh@edc.dk eller telefon 3048 0320, eller afdelingsleder og partner i Kolding, Preben Balle på telefon 5185 3954, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Din ansøgning bedes sendt til os elektronisk på HRPEB@edc.dk. Vi afholder løbende samtaler med deltagelse af ekstern konsulent.