EDC Erhverv Poul Erik Bech søger erhvervsmægler til Esbjerg

Til erhvervscentret i Esbjerg søger vi en stærk og rutineret erhvervsmægler med den rette portion flid, etik og købmandskab, der skal til for at fortsætte væksten i erhvervscenteret.

Arbejdsområde

Dine arbejdsområder vil primært være at vurdere, kommissionere samt sælge og udleje ejendomme i erhvervscentrets område samt bidrage til den gode succes vi har i Esbjerg, og som vi ønsker at forstærke yderligere.

Din profil

Du har typisk flere års erfaring fra et tilsvarende job i mæglerbranchen eller en anden relevant erhvervsmæssig baggrund.

Du har gode salgs- og kommissioneringsmæssige resultater og har bevist, at du kan gøre en positiv forskel. Du er som person positiv, udadvendt og kontaktskabende og trives med mange bolde i luften.

Du må meget gerne have bopæl i Esbjerg eller omegn, for herigennem at have og udbygge relationer og netværk i området. Vi har allerede en stor emnebeholdning, men ønsker en medarbejder, som via sit netværk og opsøgende arbejde tillige kan skabe sin egen portefølje af emner i et konkurrencepræget marked.


Vi honorerer din erfaring og indsats

Foruden en attraktiv provisionsløn og garanteret minimumsgage tilbyder vi en firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring. Du bliver en del af et højt fagligt miljø, hvor der løbende er sparring med dedikerede og dygtige kolleger og i hele landet – det være sig erhvervscenteret i Esbjerg, de to andre regionale erhvervscentre i Kolding og Vejle samt yderligere 14 erhvervscentre i resten af landet.

For den helt rigtige person er der gode karrieremæssige udviklingsmuligheder.

Fondsejet virksomhed med et solidt økonomisk fundament

EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond, som primært støtter børn, der har brug for en bedre hverdag. Vi er en virksomhed med en stærk indre kultur og værdigrundlag, og vi ønsker at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi arbejder i. 

 

Din ansøgning

Din ansøgning samt CV mv. bedes sendt til HRpeb@edc.dk Alle ansøgninger vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Vi afholder løbende samtaler med deltagelse af ekstern konsulent.

Du er meget velkommen til at kontakte vores HR-chef Jens Hein på mail til jnh@edc.dk eller telefon 3048 0320, hvis du har spørgsmål til jobbet eller direktør Karsten Lindgård Jensen i Esbjerg på telefon 2320 7971.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.