EDC Erhverv Poul Erik Bech søger erhvervsmægler til Hillerød

Til vor afdeling i Hillerød søger vi en stærk og rutineret erhvervsmægler med den rette portion flid, etik og købmandskab der skal til, for at følge med de andre erhvervsmæglere i vor virksomhed.

Arbejdsområde

Dine arbejdsområder vil primært være at vurdere, kommissionere samt sælge og udleje ejendomme i erhvervscentrets område samt bidrage til den fortsatte succes.

Din profil
Du har typisk flere års erfaring fra et tilsvarende job i mæglerbranchen eller en anden relevant erhvervsmæssig baggrund. Du har gode salgs- og kommissioneringsresultater og har bevist, at du kan gøre en forskel som erhvervsejendomsmægler. Du er udadvendt og kontaktskabende.

Du må meget gerne have bopæl i Hillerød eller omegn, for herigennem at have relationer og netværk i området. Vi har allerede en stor emnebeholdning, men ønsker en medarbejder, som via sit netværk og opsøgende arbejde tillige kan skabe sin egen portefølje af emner på et stærkt konkurrencepræget marked.

Du er ejendomsmægler eller har anden relevant teoretisk baggrund.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Et job hvor vi foruden en særdeles attraktiv gageringsaftale med garanteret årlig minimumsgage kan tilbyde dig de allerbedste udviklingsmuligheder både karrieremæssigt og geografisk. Vi har i firmaet karriereplanlægning spændende fra elevuddannelse og til indtræden som partner, og gennemfører løbende en aktiv efteruddannelse og interne jobrokeringer.

Vi er en virksomhed i ekspansion, der gennem kontrolleret vækst ønsker at fastholde vor førende position i Danmark og udvikle os som en innovativ og international mæglervirksomhed, med netop de muligheder og udfordringer dette giver og kræves af dig som medarbejder.

Din ansøgning bedes sendt til Rekrutterings- og HR Chef Jens Hein på HRPEB@edc. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores HR-chef Jens Hein på 30480320, såfremt  du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.